Τετάρτη ΓΣ κι από την Πέμπτη δουλειά στην Παναχαϊκή- Οι πρώτες αποχωρήσεις και το γήπεδο

Σάββατο, Ιούνιος 1, 2019 - 8:41μμ

Με την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Σάκη Καλογερόπουλο, ξεκινάει με γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά την συμφωνία για το τεχνικό επιτελείο που θα γίνει γνωστή από την επόμενη εβδομάδα και τα επερχόμενα έργα στην Αγυιά, έρχονται και οι πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών για να ακολουθήσουν και οι πρώτες μεταγραφές.

Κατ΄ αρχάς στο κομμάτι του γηπέδου, το νέο αφεντικό των «κοκκινόμαυρων» φέρεται να ξεκινάει άμεσα στις διαδικασίες ώστε η Αγυιά να έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει άδεια χρήσης στη Super League 2. Είναι δεδομένο ότι τα κριτήρια των γηπέδων στη νέα επαγγελματική κατηγορία θα είναι υψηλότερα από τη Football League που συμμετείχε η Παναχαϊκή. Πρώτο μέλημα παραμένει η αλλαγή του χλοοτάπητα, που βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση φέτος, ενώ θα ακολουθήσουν τα αποδυτήρια, τα δημοσιογραφικά, τα επίσημα κτλπ.

Όσον αφορά το ρόστερ τώρα, η νέα διοίκηση ξεκίνησε από τις διαπραγματεύσεις των συμβολαίων που έληγαν, με τους πρώτους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν και τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουν κλείσει και οι πρώτες μεταγραφές.

Οι πρώτοι που αποχωρούν είναι ο Φουρλάνος, με τον Σωτηράκο και τον Πολυχρόνη, ακολουθούν οι ξένοι Μοσνί, Κόβασετς και Μοντιέλ, που ήταν ήδη «τελειωμένοι» και ο Ντάσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες Κολοβούρης, Καπούταγλης, Αντωνακόπουλος, Πατάπης και Μαυριάς βρίσκονται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου και πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά.

Όλα αυτά βέβαια θα φανούν από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Ελληνοσουηδό επιχειρηματία και περάσει στα χέρια του το μάνατζμεντ της ομάδας.

 

ΗΛΙΑΣ ΜΑΤΣΑΣ

Υποστήριξη: SilkTech