Τέσσερις χαντμπολίστες της Ακαδημίας Κ14 και Κ16 στο τελευταίο καμπ προ εθνικών ομάδων

Τετάρτη, Ιούλιος 6, 2022 - 10:00πμ
Από αριστερά οι: Δημήτριος Γιαννόπουλος, Σταύρος Παπαδιονυσόπουλος, Ιωάννης Παπακωστόπουλος και Χριστόφορος Γιάγκος

Από σήμερα έως και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν στα γυμναστήρια της Ακράτας και του Ελαιώνα για την φετινή αγωνιστική χρονιά 2021-22 η τελευταία συγκέντρωση και προπονήσεις για τους επίλεκτους αθλητές χάντμπολ κατηγορίας Κ16 ( παίδων ) και Κ14 ( παμπαίδων Α΄ ).
Από τους προπονητές της ΕΑΠ/ΟΧΕ έχουν επιλεγεί 90 αθλητές (και για τις δύο κατηγορίες ) από όλα τα σωματεία της χώρας, ενώ από το ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΣ επιστημονική ομάδα σε συνέχεια της παρακολούθησης των επίλεκτων αθλητών, θα πραγματοποιήσουν τα τελευταία σχετικά τεστ.
Από την Πάτρα και συγκεκριμένα από τον σύλλογο της Ακαδημίας των Σπορ έχουν επιλεγεί τρεις παίδες αθλητές και ένας παμπαίδας Α΄, αναδεικνύοντας έτσι την σωστή δουλειά που γίνεται στις υποδομές του σωματείου που είναι οι τροφοδότες ανδρικής και γυναικείας ομάδας αντίστοιχα.
Εκτός από τους παίκτες στο συγκεκριμένο καμπ των προ εθνικών ομάδων θα συμμετάσχει και ο Πατρινός προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος (πρώτος δεξιά στην φωτογραφία) με την ιδιότητα του μέλους της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Υποστήριξη: SilkTech