Τέσσερα μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου στους αγώνες της Πάτρας

Παρασκευή, Φεβρουάριος 14, 2020 - 11:52πμ

Ο πρώτος αγώνας του 2020 που ανέλαβε την διοργάνωση ο σύλλογος στο κλειστό γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος είχε μεγάλη επιτυχία αγωνιστικά και οργανωτικά.

Η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς πάνω από 200 αθλητές συμμετείχαν. Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών που δημιούργησε έναν ιδανικό αγωνιστικό χώρο και το υψηλό επίπεδο των αθλητών συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί ένας από τους κορυφαίους αγώνες.

Οι κατακτήσεις των αθλητών μας, μας έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς ο Γιώργος Βλάχος στην μικρότερη ηλικία (παμπαίδων Β) κατέκτησε το χρυσό, η Μαλιούκη Γεωργία το ασημένιο και αυτή στην πιο μικρή ηλικία (πανκορασίδων Β), ασημένιο μετάλλιο στις πανκορασίδες η Μηλιώνη Μαρίνα και ο Καλαβριζιώτης Κωνσταντίνος στο παραδοσιακό τόξο.

Στα μετάλλια θα ήταν και ο Παυλόπουλος Νίκος καθώς ήταν 3ος με ανοδική πορεία στον πρώτο γύρο αλλά λόγω ασθενείας αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Πολύ καλές επιδόσεις είχαν επίσης οι Κατριμπούζας Νίκος, Βλάχος Νίκος, Λοτσάρης Δημήτρης, Καζάκου Παναγιώτα, Παρασχόπουλος Εμμανουήλ, Ξένος Γιώργος, Καλαβριζιώτη Δήμητρα, Κοτσάκης Θόδωρος και Παπαγεωργίου Σταμάτης. Κριτές του αγώνα ήταν οι Πλακούδα Κατερίνα (διεθνής κριτής), Τζούμας Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδη Χριστιάνα και Κάζουρας Γιάννης (εθνικοί κριτές) και Παπαδόπουλος Παναγιώτης και Ραφαήλ Τεγγελίδης (δόκιμοι κριτές) που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκπρόσωπος την ομοσπονδίας ήταν ο Κάζουρας Παναγιώτης. Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του δήμου κύριος Παυλάκης, μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Τ., ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Νιάρος Θεοφάνης κλπ.

Ο Α.Σ.Π. ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές και όλα τα μέλη του για την άψογη αυτή διοργάνωση και ιδιαίτερα τους συνδιοργανωτές του σε αυτόν τον αγώνα οπως την Ε.Ο.Τ. που μας εμπιστεύτηκε και αυτόν τον αγώνα, την επιτροπή διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ. για την παραχώρηση του ιδανικού αυτού γηπέδου (Κώστας Πετρόπουλος) και το προσωπικό του, τον Δήμο Πατρέων και τον Α.Σ.Γλαύκου».

Υποστήριξη: SilkTech