Τερματοφύλακα και μέσο έφερε στην Πάτρα η Παναχαϊκή-Έπονται κι άλλοι

Τρίτη, Φεβρουάριος 5, 2019 - 1:10μμ

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έκλεισε αλλά η Παναχαϊκή κινείται έστω και καθυστερημένα για την ενίσχυσή της. Το παράθυρο για απόκτηση ελεύθερων παιχτών κλείνει στις 12 Φεβρουαρίου και οι «κοκκινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν για να βρουν «λαβράκια» στην αγορά.

Η επαναφορά στην διεκδίκηση των θέσεων ανόδου σε συνδυασμό με τις δύο αποχωρήσεις από το ρόστερ έκανε πιο επιβεβλημένη την ενίσχυση στην Παναχαϊκή και το τελευταίο διάστημα γίνονται επαφές με ελεύθερους παίχτες.

Από χθες βρίσκονται στην Πάτρα μάλιστα δύο εξ αυτών για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να γίνουν οι τελευταίες επαφές.

Ο 27χρονος Σέρβος τερματοφύλακας Νικόλα Πέτριτς και ο 28χρονος Τσέχος πλάγιος επιθετικός Γιακούμπ Πέτρ βρέθηκαν  στην πόλη μας και συναντήθηκαν με τους διοικούντες.

Αρκετά ερωτηματικά προκύπτουν από τις πρώτες επαφές και κινήσεις των «κοκκινόμαυρων» με τη στροφή στη διεθνή αγορά αλλά κυρίως από την επιλογή για απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ την ίδια ώρα στο ρόστερ της Παναχαϊκής ανήκουν τρεις εξαιρετικοί και ταλαντούχοι τερματοφύλακες.

Πάντως οι «κοκκινόμαυροι» έχουν επαφές και με άλλους ξένους παίχτες, και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να φέρουν κι άλλους παίχτες στην Πάτρα, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με τους δύο που βρίσκονται ήδη εδώ.

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech