Τέλος η χρονιά για τη Νεάπολη, δημόσιες ευχαριστίες

Δευτέρα, Μάιος 18, 2020 - 5:00μμ

Η διοίκηση της Νεάπολης Πατρών εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία συμπεριέλαβε και το sportin.gr.

Διαβάζουμε:

Ένας χρόνος Νεάπολη Πατρών

Λαμπρή γιορτή από την Νεάπολη Πατρών (ΦΩΤΟ)

Η Α.Ε. Νεάπολη Πατρών 2019 είναι εδώ!

"Όπως όλα δείχνουν η αυλαία κλείνει στα τοπικά πρωταθλήματα με κάπως άδοξο τρόπο και νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε τον απολογισμό μας, αλλά και να πούμε ορισμένα ¨ευχαριστώ¨ για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε. Σίγουρα, το πρόωρο τέλος και ο τερματισμός στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν μας ικανοποιούν στο έπακρο, για εμάς όμως η σεζόν που πέρασε είχε θετικό πρόσημο.

Καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα στα τοπικά γήπεδα προσπερνώντας κάθε εμπόδιο, αλλά και να τερματίσουμε χωρίς τιμωρία ποδοσφαιριστή μας, ενώ παράλληλα δεν δημιουργήσαμε οποιοδήποτε θέμα σε διαιτητές και αντιπάλους.
Η σεζόν για εμάς ήταν πολύ δύσκολη, καθώς η εμπειρία μας στην διοίκηση μιας ομάδας ήταν μικρή και η οικονομική ενίσχυση από εξωτερικούς παράγοντες περιορισμένη. Καταφέραμε, όμως, με την αγάπη και την πίστη σε αυτό που κάναμε αλλά και την ομαδικότητα που μας διακατέχει να φτάσουμε ως εδώ. Γι' αυτό θα θέλαμε, από βάθος καρδίας, να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μας.
Τον Κο Φίλιππο Καραμούζη, δικηγόρο της ομάδας μας, που μας συμβούλεψε και μας βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πατήσει χορτάρι. Τον Κο Γιώργο Κορφιάτη, πρόεδρο της Δάφνης Πατρών και φίλο της ομάδας μας, που μας βοήθησε με όποιον τρόπο μπορούσε. Τον προπονητή μας Κο Άγγελο Ζαφειρόπουλο, που αγκάλιασε την προσπάθειά μας, προσπάθησε για το καλύτερο και μας φέρθηκε σαν παιδιά του. Τον πρώτο μας προπονητή Κο Γιώργο Μιχαλόπουλο που μας βοήθησε, στο δύσκολο ξεκίνημα, το κατά δύναμιν. Τον Κο Άρη Ρούσσο, ιδιοκτήτη του καταστήματος Playsports για την πολύτιμη βοήθεια του. Τα αθλητικά site sportin.gr και patragoal και όλα τα site για την προβολή. Τους χορηγούς των εμφανίσεων και του ημερολογίου (ονομαστικά): Κουτούκι της Χριστίνας, Φροντιστήρια Δίπολο, Κατασκευές Αλουμινίου και Σιδήρου Δημήτρης Φραντζής, Γουρδούπης Service Αυτοκινήτων, Ciclo Cafe, Ιωάννης Σιάχος Κρεοπωλείο, Arena Bowling Center, Κρεοπωλείο Κοκοβίκας, Cascol και debut.gr . Και κάθε άλλον που στάθηκε στο πλευρό μας και βοήθησε η ιδέα μας να γίνει πραγματικότητα. Μα κυρίως, όλα τα παιδιά , μέσα και έξω από το γήπεδο, που στήριξαν και στηρίζουν την ιδέα που λέγεται ΑΕΝ και ξόδεψαν χρήμα και ώρες ώστε η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή.
Για την νέα σεζόν υποσχόμαστε πως θα μας διακατέχει ο ίδιος ρομαντισμός και η ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία και τον Σεπτέμβρη να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που μέχρι χθες γνωρίζαμε.
Η διοίκηση/Οι παίκτες/Οι φίλαθλοι
(Ίδια πρόσωπα)

Υποστήριξη: SilkTech