Τέλος από την ΑΕΠ ο Άγγελος Χατζαράς-«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη»

Τρίτη, Ιούνιος 5, 2018 - 4:29μμ

Τέλος στη συνεργασία τους έβαλαν η Αθλητική Ένωση Προαστείου και ο Άγγελος Χατζαράς. Η πρώτη απόπειρα του νεαρού τεχνικού σαν πρώτο προπονητής κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, με την αξιοπρεπέστατη πορεία της ΑΕΠ στα πλέι οφ της Β’ ΕΣΚΑ-Η.

Ο Άγγελος Χατζαράς ανέλαβε την ΑΕΠ, παράλληλα με την συνεργασία του με τον Αίολο Αγυιάς, σε κρίσιμο σημείο, μετά τον μηδενισμό της σε αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η, που χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει.

Παρά την εξαιρετική πορεία της ομάδας, οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά, με την προοπτική μάλιστα, της ανόδου να είναι ακόμα ανοιχτή.

Ο νεαρός τεχνικός μετά το επιτυχημένο πείραμα στην θέση του πρώτου προπονητή, ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε συνεργασία, πάντα, με τον Αίολο Αγυιάς όπου διατηρεί την θέση του στις ακαδημίες αλλά και σαν συνεργάτης του πρώτου προπονητή της αντρικής ομάδας, Ανδρέα Παπαδημητρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χατζαράς έχει αρκετές προτάσεις ακόμα και από ομάδες, εκτός Αχαΐας.

Για την εμπειρία του στο Προάστειο ο Άγγελος Χατζαράς, ανέφερε στο sportin.gr:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΠ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη προς το πρόσωπο μου και ιδιαίτερα το Γιώργο Σίψα.

Αποχαιρετώ το σωματείο μετά από μια εξαιρετική πορεία στα πλέι οφ με 4νικες και 2 ήττες και την κατάληψη της 5ης θέσης, που με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Εύχομαι υγεία και χαρά στους παίχτες της ομάδας και καλή  συνέχεια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων»!

 

Υποστήριξη: SilkTech