Τελικός παραμονής (17:00) με την Καβάλα

Τετάρτη, Μάιος 22, 2019 - 7:31πμ

Το κρισιμότερο παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια δίνει (17:00) ο Απόλλωνας στην Περιβόλα. Οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται την Καβάλα στην τελευταία αναμέτρηση των πλέι άουτ της Α2 Εθνικής.

Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με 2-2 νίκες (1-1 σε κανονική διάρκεια και πλέι άουτ), έχοντας κρατήσει ανέπαφες τις έδρες τους, με τον Απόλλωνα να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του πλεονεκτήματος και του ότι ο τελικός της παραμονής διεξάγεται στην Περιβόλα.

Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου έχει σερί εντός έδρας νικών και επικράτησε στο πρώτο μπαράζ απέναντι στην Καβάλα, με χαρακτηριστική άνεση στηριζόμενος στην εξαιρετική του άνεση, αλλά η σημερινή αναμέτρηση έχει άλλες ιδιαιτερότητες και αναμένεται οριακή.

Όλος ο οργανισμός του Απόλλωνα ευελπιστεί στην παραμονή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες ώστε να γίνει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά χωρίς περισσότερα βάρη.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 1 ΕΥΡΩ

Ξεκίνησε η διάθεση των Εισιτηρίων για το παιχνίδι της Β΄ΦΑΣΗΣ –PLAY OUT  ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και την EK ΚΑΒΑΛΑΣ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019  και ώρα 17.00 στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου, καθώς επίσης και από το κατάστημα ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΜΙΣΗΣ Κορίνθου 287 (Πλατεία Γεωργίου).

Υποστήριξη: SilkTech