Τελευταίο πάρτι στην Αγυιά (17:00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας και φιλανθρωπικές δράσεις

Κυριακή, Μάιος 20, 2018 - 1:18μμ

Τον τελευταίο της αγώνα στην Αγυιά για την φετινή Φούτμπολ Λιγκ δίνει σήμερα (17:00, ζωντανά από το sportin.gr) η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους, καθώς βρίσκονται με το ένα… πόδι στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη πλευρά η Παναχαϊκή, μετά τη μαθηματική εξασφάλιση της τρίτης θέσης, αγωνίζονται για το γόητρό της, αποτελώντας ρυθμιστικό παράγοντας στην υπόθεση παραμονής.

Η σημερινή αναμέτρηση εκτός από αποχαιρετιστήριο πάρτι στους φιλάθλους της Πάτρας, έχει και ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η Παναχαϊκή σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας προχωράει στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, πριν την έναρξη του αγώνα, με στόχο την ενίσχυση συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη.

Έξω από τις θύρες του γηπέδου θα υπάρχουν ειδικά καλάθια συγκέντρωσης των προϊόντων στα οποία όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα μπορούν να εναποθέσουν τα τρόφιμα.

Επίσης μέρος των εσόδων από τη σημερινή αναμέτρηση (Γενική Είσοδος 5 ευρώ!) θα συγκεντρωθούν για να βοηθήσουν το έργο του Οργανισμού «Make a Wish», καθώς η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League μετονομάστηκε σε αγωνιστική «Make a Wish».

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που συνεχίζει αν έχει τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών και δίνει στις τελευταίες αγωνιστικές, ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, επέλεξε για τη σημερινή αποστολή τους:

Χαλκιά, Μπαμπούνη, Ντάσιο, Πολίμο, Μπουτζίκο, Πολυχρόνη, Σωτηράκο, Λουμπαρδέα, Πλέγα, Φωτάκη, Μουστακόπουλο, Αργυρόπουλο, Κωνσταντακόπουλο, Μαστραντωνάκη, Μασούρα, Κυνηγόπουλο, Αντωνακόπουλο και Μωραΐτη.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Σούλης, Φουρλάνος,  Στεργίδης, Βρονταράς, Γκίνο, Βασιλείου, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης και Ελευθεριάδης καθώς και ο Αποστολόπουλος που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Εκτός αποστολής τέλος έμειναν οι Μπούτιβας (συμπεριελήφθη στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη) και Αγουρίδης.

 

Υποστήριξη: SilkTech