Τελευταία ευκαιρία για Προμηθέα - Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη

Σάββατο, Ιούνιος 9, 2018 - 10:59πμ
eurokinissi.gr

O Προμηθέας θέλει τη νίκη σήμερα στις 6 το απόγευμα στο "Δ. Τόφαλος" κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μην τελειώσει στην Πάτρα η σειρά των μικρών τελικών. Με νίκη η πατρινή ομάδα θα μειώσει σε 2-1 και θα επιστέψει στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει την μεγάλη ανατροπή.

Ο Μάκης Γιατράς, που -και πάλι- θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να μάθει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, ανέφερε -μεταξύ άλλων- κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου, εκφράζοντας την πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα: «Το Σάββατο μας περιμένει ο 3ος μικρός τελικός με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και παρά τις απουσίες που έχουμε ...

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουνε και να λένε ότι έχει φτάσει 10 Ιουνίου, ότι είμαστε κουρασμένοι, ότι όλοι θέλουν να τελειώνουμε και ότι έχουμε πιάσει ταβάνι, όμως εγώ ξαναλέω ότι θέλουμε την 3η θέση. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, όμως όσες πιθανότητες μας αναλογούν, όσοι παίξουμε μέσα στο γήπεδο, θα τις εξαντλήσουμε μέχρι τέλους. Για εμένα, το ότι είμαστε πίσω με 2-0 νίκες δεν μου λέει κάτι. Εμείς το βλέπουμε σαν έναν τελικό, σαν να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι. Σε σειρές αγώνων η ψυχολογία αλλάζει εύκολα από το ένα παιχνίδι στο άλλο, οπότε θα παλέψουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Ναι, το 2-0 γυρίζει κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας του ΠΑΟΚ δήλωσε τα εξής: «Παίζουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών και περιμένουμε την αντίδραση της ομάδας του Προμηθέα. Είναι μία ομάδα με χαρακτήρα και η διαφορά του τελευταίου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων.

Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε ήταν και το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έγινε στην Πάτρα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Χρειαζόμαστε αποφασιστικότητα, έλεγχο του ρυθμού αλλά και των ριμπάουντ, που όπως έχουμε πει είναι τα πιο κρίσιμα σημεία στο παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό επίσης να εκτελέσουμε τις δικές μας επιθέσεις με πειθαρχία συνέπεια και αποφασιστικότητα».

Το παιχνίδι Προμηθέας-ΠΑΟΚ θα διευθύνουν οι κ.Πηλοΐδης, Μπήτης και K. Πουρσανίδης(κομισάριος ο κ.Θεοδωρόπουλος). Οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή το Σάββατο το πρωί 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος). Μετά τις 4 το απόγευμα τα εισιτήρια θα διατίθενται στο γήπεδο.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Επίσης, η ομάδα του Προμηθέα, γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία και την στήριξή της σε συλλογικές δράσεις, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την συμμετοχή της στο 3ο Φεστιβάλ Υγείας Αχαΐας-Δυτικής Ελλάδας που θα διοργανωθεί στην Πλαζ της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 9-10/6.

Μάλιστα, η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας αποφάσισε πως για όποιον φοράει το σχετικό μπλουζάκι «Healthy me, Healthy you, Life is a Festival», επικοινωνώντας πως: «Το φορώ και κυκλοφορώ-όποιος το βλέπει ας γνωρίζει ότι είμαι πρόθυμος να βοηθήσω έναν ασθενή συνάνθρωπό μου», η είσοδός του στο «Τόφαλος» στο 3ο μικρό τελικό με τον ΠΑΟΚ θα είναι ελεύθερη. Ραντεβού, λοιπόν, στο γήπεδο».

Υποστήριξη: SilkTech