Ταξίδεψε στη Σαρδηνία η Εθνική πόλο Γυναικών

Τετάρτη, Αύγουστος 3, 2022 - 6:23μμ
Η Εθνική μας

Στο Σάσσαρι της Σαρδηνίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (2/8), μέσω Ρώμης, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών που θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά το οποίο διεξάγεται εκεί 2-7 Αυγούστου 2022, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (27/8-10/9).

Στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμα οι Εθνικές ομάδες των Ιταλίας, Ουγγαρίας, Ισπανίας, Ολλανδίας και Ισραήλ. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, σήμερα Τετάρτη 3/8, η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) την οικοδέσποινα Ιταλία.

Οι υπόλοιποι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Σαρδηνία: Πέμπτη 4/8, 19:30 Ελλάδα - Ουγγαρία. Παρασκευή 5/8, 17:30 Ελλάδα - Ολλανδία. Σάββατο 6/8, 9:30 Ισραήλ - Ελλάδα, 19:30 Ελλάδα - Ισπανία.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Φουντωτού, Φοίβη Αγγελίδη και η πατρινή Ευδοκία Τσιμάρα. Μαζί τους η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της Τάσος Πιρπιρής, η φυσικοθεραπεύτρια Ειρήνη Κουρούμαλου και η αρχηγός αποστολής, Στέλλα Λαζάρου.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΣΑΣΣΑΡΙ
Στο Σάσσαρι της Σαρδηνίας θα βρεθεί 8-10/8 και η Εθνική Ανδρών (αναχώρηση 7/8) για το δικό της τουρνουά προετοιμασίας με αντιπάλους τις Ιταλία, Κροατία, Σερβία.

Υποστήριξη: SilkTech