Τάκης Τσαγκρώνης: «Το θύμα είμαι εγώ»

Δευτέρα, Νοέμβριος 14, 2022 - 5:51μμ
Ο Τάκης Τσαγκρώνης

Για την καταγγελία απόπειρας βιασμού που υπάρχει εναντίον του από εργαζόμενη στην Ομοσπονδία μπάσκετ μίλησε ο πατρινός πρώην γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΗ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, για πρώτη φορά.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Το Πρωϊνό" του ΑΝΤ1 τόνισε ότι θέλει να γίενι η δίκη όσο το δυνατόν νωρίτερα δίκη, ώστε να φανεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι το θύμα της υπόθεσης και έκανε λόγο για στημένη καταγγελία.

Οι δηλώσεις του Τ. Τσαγκρώνη:

«Το μόνο που θέλω είναι να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα η δίκη, για να αποδειχθούν τα στοιχεία, να δούμε ποιος λέει ψέματα και ποιος λέει αλήθεια.»
Για το αν δεν αποδέχεται την κατηγορία: «Ε τώρα, μια στημένη καταγγελία; Έτσι νομίζω και αυτές τις αρχές έχω. Αυτό που εύχομαι είναι να γίνει όσο πιο γρήγορα το δικαστήριο και τότε θα τα πούμε. Και τότε θα μιλήσω».
Για το αν έχει στοιχεία στα χέρια του: «Και στοιχεία έχουμε και τα πάντα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας λέω, είναι η τελευταία μου λέξη, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το δικαστήριο. Να σταματήσει αυτό το καλαμπούρι, πλέον. Το θύμα είμαι εγώ. Το θύμα είμαι εγώ. Ε, βέβαια. Εμένα μου διέλυσε το σπίτι. Χώρια το ότι οικονομικά με έχει διαλύσει. Λοιπόν, γι' αυτό εύχομαι να γίνει όσο πιο γρήγορα το δικαστήριο, να τελειώνουμε.»
Για την περιγραφή της καταγγέλουσας: «Ναι η περιγραφή της καταγγέλουσας, εάν πάρετε την δικογραφία, θα δείτε ότι έχει κάνει τρεις εναλλαγές στις καταθέσεις της. Οπότε, θα καταλάβετε τι γίνεται. Τρία διαφορετικά πράγματα έχει πει. Επειδή είμαι και εγχειρισμένος και μόλις έχω βγει από το νοσοκομείο, καταλαβαίνεται είναι και αργά, δεν είμαι σε κατάλληλη θέση». Για την στημένη καταγγελία και τις αντιφάσεις της καταγγέλουσας: «Από το '14 θυμήθηκε το '19 όταν δεν την πήραμε στην Κρήτη, να τα πει όλα αυτά; Γι' αυτό θέλω να γίνει η δίκη, γι' αυτό θέλω, γιατί μέσα από εκεί θα βγουν πολλά. Και τότε θα είμαι σε θέση να σας πω τα πάντα».

Υποστήριξη: SilkTech