Τάισον κατά Hulu για τη σειρά που αφορά στη ζωή του: «Είναι έμποροι σκλάβων»

Τετάρτη, Αύγουστος 10, 2022 - 10:00πμ
Ο Μάικ Τάισον τα έβαλε με την πλατφόρμα Hulu για τη σειρά που θα κυκλοφορήσει για τη ζωή του

Ο Μάικ Τάισον απασφάλισε κατά της πλατφόρμας Hulu για τη μίνι σειρά που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου και αφορά στην ταραχώδη ζωή του, από τη μυθική καριέρα του στο ρινγκ, μέχρι και την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορήθηκε το 1992 και οδήγησε στη φυλάκισή του για τρία χρόνια.
«Μου έκλεψαν την ιστορία της ζωής μου και δεν με πλήρωσαν», έγραψε ο θρυλικός πυγμάχος στο Instagram και πρόσθεσε: «Η Hulu είναι το ισοδύναμο ενός δουλέμπορου».
Ο Στίβεν Ρότζερς, δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, ισχυρίζεται ότι δεν μπόρεσε να συζητήσει με τον Τάισον επειδή ένα άλλο έργο είχε ήδη τα δικαιώματα στην ιστορία της ζωής του. «Δεν μου αρέσει να βασίζομαι σε μόνο μία πηγή», επεσήμανε ο Ρότζερς, υπερασπιζόμενος το βιογραφικό του έργο, που παράγεται χωρίς την έγκριση του πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών.
Η σειρά αφηγείται επίσης την κακοποίηση που υπέστη ο Αμερικανός αστέρας στην παιδική του ηλικία, την απώλεια της μητέρας του λόγω καρκίνου όταν ήταν έφηβος, καθώς και τα προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά κα του εθισμού στα ναρκωτικά. «Ελπίζω ότι εάν δει την σειρά, θα αλλάξει γνώμη», σχολίασε με νόημα, ο Στίβεν Ρότζερς.

Υποστήριξη: SilkTech