Τα κορίτσια της ΝΕΠ μιλάνε για τον ιστορικό ημιτελικό Κυπέλλου

Παρασκευή, Ιούλιος 17, 2020 - 10:02πμ

Έτοιμες για την παρθενική τους συμμετοχή σε φάιναλ-4 Κυπέλλου πόλο είναι οι Γυναίκες της ΝΕΠ.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΠΙΤΣΑΚΟΥ: «ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ…»

Έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση του φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών του πόλο δηλώνει η Μαργαρίτα Μπιτσάκου, που θα είναι από τα ατού της ΝΕΠ.

«Όλο αυτό που θα ζήσουμε θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Θα είναι σαν μια γιορτή. Και μόνο που έχουμε φτάσει μέχρι εκεί είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα, όμως, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κληρωθήκαμε να παίξουμε στον β΄ ημιτελικό με τον Νηρέα Χαλανδρίου, που είναι μια νεανική ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Αυτό είναι θετικό γιατί υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να προκριθούμε στον τελικό. Θα παλέψουμε για το καλύτερο».

ΝΑΥΣΙΚΑ ΜΠΑΛΑΤΣΑ: «ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΙΚΑ…»

Η Ναυσικά Μπαλάτσα θα αποτελέσει ένα από τα βασικά «όπλα» της ΝΕΠ στην προσπάθεια των «δελφινιών» για τη διάκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών του πόλο.

«Είναι μεγάλη εμπειρία μόνο και μόνο το ότι θα ζήσουμε κάτι τέτοιο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», δήλωσε η νεαρή πολίστρια και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πάνω από όλα να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εγώ προσωπικά είμαι έτοιμη, θέλω πολύ να παίξω γι΄ αυτήν την διοργάνωση-γιορτή και το ίδιο ισχύει και για όλη την ομάδα μου».

Αναφορικά με τον β΄ ημιτελικό με τον Νηρέα, η Ν. Μπαλάτσα ανέφερε το εξής: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυναμικά, αλλιώς θα μας κοστίσει. Αν παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε, το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, θα είμαστε πολύ κοντά. Δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερες από εμάς. Αρκεί φυσικά να ξεκινήσουμε όπως πρέπει και να παίξουμε ομαδικά και ψύχραιμα».

ΟΛΓΑ ΜΟΙΡΑΛΗ: «ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…»

Η ΝΕΠ ρίχνεται στη μάχη του φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών του πόλο και η Ολγα Μοίραλη δηλώνει πανέτοιμη και αποφασισμένη για το καλύτερο από την πλευρά της ομάδας της.

«Το φάιναλ-4 είναι μια μοναδική εμπειρία, την οποία δεν έχεις εύκολα την ευκαιρία να την ζήσεις. Είναι πολύ πιθανόν για χρόνια ολόκληρα να μην κληρωθείς ποτέ με μια ισοδύναμη ομάδα προκειμένου να σου δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσεις την πρόκριση σε ημιτελικά ή και τελικά του Κυπέλλου. Οπότε τώρα που μας δόθηκε η ευκαιρία, πρέπει να το ευχαριστηθούμε και πάνω από όλα να το χαρούμε και κατόπιν να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν αγωνιστούμε από την αρχή δυνατά και αποφύγουμε τα λάθη που μπορεί να μας κοστίσουν, τότε είναι στο χέρι μας να διεκδικήσουμε μια θέση στον τελικό. Με ψυχή και θέληση όλα γίνονται και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν σαν Σύλλογος, από τα ηλικιακά πρωταθλήματα μέχρι και το Γυναικείο», δήλωσε η νεαρή πολίστρια.

Υποστήριξη: SilkTech