Τα κατάφεραν σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση οι Φοίνικες Γλυφάδας

Τετάρτη, Δεκέμβριος 19, 2018 - 11:06πμ

Για μια ακόμη χρονιά οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου Φοίνικες Γλυφάδας ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών του ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ " ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ". Η ομάδα μας συμμετείχε με 10 αθλητές και αθλήτριες με όλους τους αγωνιζόμενους να παρουσιάζουν το καλύτερο αγωνιστικό εαυτό τους.

Στη κατηγορία παμπαίδων ο Γιάννης Μαστρογιάννης, σε ένα συναρπαστικό τελικό, νίκησε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο (ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ) με 3-2 σετ αν και βρέθηκε να χάνει 0-1 και 1-2 (5-11, 11-7, 7-11, 11-9, 11-7). Άρχισε ως 5ο φαβορί και κατέκτησε το τρόπαιο με πολύ καλές εμφανίσεις. Η πρώτη θέση στο Πατρινό οπεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έρχεται αμέσως μετά τη νίκη του στο οπεν του ΑΟ ΠΕΡΑ.

 6 άτομα, περιλαμβάνεται η Vasiliki Iliopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ

Μεγάλη επιτυχία για την Αθηνά Λιβιεράτου η παρουσία της στο τελικό της κατηγορίας νεανίδων. Ξεκίνησε σαν 6η της κατάταξης (2η στον 5ο όμιλο), κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου, στα προημιτελικά απέκλεισε με 3-2 σετ το 2ο φαβορί, την Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου( ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ) και στα ημιτελικά την Ευαγγελια Τρωαδίτη (ΓΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Γ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ) με 3-2. Στο τελικό, πάρα την καλή εμφάνιση απέναντι στο νο 1 της κατηγορίας, Ιωάννα Γερασιμάτου (ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ) ήλθε φυσιολογική ήττα με 3-0 (11-5, 11-6, 11-7)

 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και κείμενο

Η Βασιλική Ηλιοπούλου πέρασε πρώτη από τον 3ο όμιλο, στα προημιτελικά πέρασε με 3-0 το εμπόδιο της Ελπίδας Οικονόμου(ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ). Στα ημιτελικά έχασε από την Ιωάννα Γερασιμάτου με 3-0 για να φθάσει στο μικρο τελικό (θέσεις 3-4) που επικράτησε με 3-2 της Ευαγγελία Τρωαδίτη..

"Συγχαρητήρια στα μέλη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας Δημήτρη Ντεμίρη, Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και ιδιαίτερα στον Γιάννη Ξουρίδα για την αγωνιστική πρόοδο του Γιάννη Μαστρογιάννη" αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Υποστήριξη: SilkTech