Τα ίδια άτομα στις ίδιες θέσεις μετά από 38 χρόνια!

Δευτέρα, Ιούνιος 4, 2018 - 5:47μμ

Το παρελθόν συναντήθηκε με το παρόν του ελληνικού χάντμπολ κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του μουσείου του αθλήματος το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Ωστόσο χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο fb ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, με την ομάδα του Εσπέρου του 1980 που συναντήθηκε πάλι το 2018.

Στις φωτογραφίες όρθιοι απο αριστερά: Γεώργιος Πολυδωρόπουλος (έφορος), Στέφανος Μπίρδας, Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Κολοκυθάς, Νίκος Καραμανλής, Αντώνης Οικονόμου, Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος, Πασχάλης Γεωργιάδης (ο προπονητής ήταν εκτός Πατρών).

Καθιστοί απο αριστερά: Χρήστος Πατούχας (ζεί πλέον στην Αυστραλία παρευρέθηκε η κόρη του Σοφία πρώην χαντμπολίστρια) Νίκος Κανελλάκης, Χρήστος Παπαρροδόπουλος (ζει πλέον στο Κατάρ παρευρέθηκε η αδερφή του Ράνια), Ανδρέας Πανίτσας, Αλέκος Κατσούνης (είναι Θεσσαλονίκη), Σπύρος Λυκούδης.

Επίσης τιμήθηκε ο καθηγητής Χρήστος Κοτζαμανίδης απο τον γενικό μας γραμματέα Κώστα Σταματιάδη  παρουσία ακόμη δύο μεγάλων προσωπικοτήτων παλαιών αντιπάλων της τότε εποχής.... Παναγιώτη Ιατρούδη και Γιώργο Κρανάκη.

Με τη φωτογραφία ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος έγραψε: "Ευχαριστώ τον Θεό που μας έχει όλους καλά στην υγεία μας και βρεθήκαμε πάλι στον χώρο που απο παιδιά παίζαμε, μεγαλώσαμε και προχωράμε. Ευχή μου: ελάτε δίπλα μας τώρα που το άθλημα στην πόλη μας περνά δύσκολες στιγμές, μήπως καταφέρουμε να το αναβαθμίσουμε και να το κάνουμε όπως παλιά".

Υποστήριξη: SilkTech