Τα χρόνια ακμής της ΝΕΠ με τον Σταύρο Νταλαχάνη

Δευτέρα, Μάρτιος 4, 2019 - 6:26μμ

Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός των Χειμερινών Αγώνων Κατηγοριών Νοτίου Ελλάδος και Πανελληνίων Χειμερινών Αγώνων Ανδρών Γυναικών 2019 για την ΝΕΠ:

- 26 κολυμβητές/τριες της ΝΕΠ πέτυχαν όρια συμμετοχής για τους Χειμερινούς Αγώνες και καλοκαιρινά Πανελλήνια πρωταθλήματα.
- 22 από τους 26 συμμετείχαν στους Χειμερινούς Αγώνες.
Συμμετείχαμε σε 79 αγωνίσματα (ατομικά και ομαδικά) με 22 κολυμβητές/τριες έχοντας απολογισμό:
- 10 μετάλλια (2 χρυσά-3 αργυρά-5 χάλκινα).
- 21 θέσεις σε 8άδες.
Στα 79 αγωνίσματα που συμμετείχαμε, είχαμε 59 νέα ατομικά ρεκόρ στις επιδόσεις των κολυμβητών.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Σταύρος Νταλαχάνης, στον οποίο πιστώνεται εδώ και χρόνια το μεγαλύτερο κομμάτι αυτης της επιτυχίας, προχώρησε και σε έναν προσωπικό απολογισμό:

«Ανέλαβα προπονητής στον Θρίαμβο Πατρών το 2004, πριν ακόμα την ίδρυση της ΝΕΠ, παραλαμβάνοντας μόλις 4 αθλητές Αγωνιστικής ομάδας και 7 αθλητές Προαγωνιστικής. Σε όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε και περνάμε δύσκολες στιγμές, δίνοντας καθημερινό αγώνα για την ανάπτυξη της ομάδας μας, πολλές φορές σε αντίξοες συνθήκες, όμως πάντα καταφέρναμε με τους αθλητές μας αγωνιστικές διακρίσεις, Πανελλήνια ρεκόρ και μετάλλια όχι μόνο σε Πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και με τις Εθνικές ομάδες.
Το 2019 η αγωνιστική ομάδα της ΝΕΠ αποτελείται από 30 αθλητές, εκ των οποίων 26 κολυμβητές έχουν πετύχει ήδη όρια συμμετοχής για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Παράλληλα, οι θέσεις προπονητών κολύμβησης στην ΝΕΠ σήμερα είναι 7 σε όλα τα τμήματα, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο αθλητικό σωματείο που εγγυάται συνέχεια στις επιτυχίες».

Υποστήριξη: SilkTech