Τα ευχαριστώ του ΑΠΣ Πάτραι στο φινάλε της σεζόν

Κυριακή, Μάιος 19, 2019 - 3:01μμ

Η σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας έλαβε τέλος και το Πάτραι έκανε μία αξιόλογη πορεία φτάνοντας μέχρι τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Οι διοίκησή του ευχαρίστησε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Θύελλα και τον Κυπελλούχο Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάστηκαν για το σύλλογο από την αρχή της περιόδου και συνέβαλλαν ο καθένας από το πόστο του, στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 Η φετινή σεζόν αποτελεί οδηγό για το μέλλον και υποσχόμαστε στους φίλους και τα μέλη του ΑΠΣ Πάτραι που μας ακολούθησαν και φέτος, ότι με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η έδρα που θα χρησιμοποιήσει το σωματείο μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Επίσης,  συγχαίρουμε τη Θύελλα για την άνοδό της στη Γ΄Εθνική, τον Ατρόμητο για την κατάκτηση του κυπέλλου καθώς και τις ομάδες που κέρδισαν ανόδους σε Β΄και Γ΄ΕΠΣΑ.

Τέλος, πολλά «μπράβο» αξίζουν φυσικά και στους παράγοντες που με μεράκι, προσωπικές και υλικές θυσίες υπηρέτησαν αυτό που αγαπούν βοηθώντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε δύσκολες εποχές.

Καλό καλοκαίρι σε όλους...

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ 1967

Η Ιστορία συνεχίζεται…»

Υποστήριξη: SilkTech