Τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα

Δευτέρα, Ιούλιος 25, 2022 - 5:00μμ
Τέσσερις θα είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος συνολικά τέσσερις θα είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας.
Αναλυτικά:
-VIP GOLD: Κόστος στα 330 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στο χώρο του γηπέδου.
-VIP SILVER: Κόστος στα 150 ευρώ.
-BASIC: Κόστος στα 90 ευρώ.
-BASIC VALUE: Κόστος στα 60 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.
Όσον αφορά στα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου υπάρχει μέριμνα για ειδική κατηγορία και λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν προσεχώς.
ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Για συγκεκριμένες θέσεις στην κερκίδα (αυτές δηλαδή που κατείχαν πέρυσι) οι κάτοχοι τους θα μπορούν να ανανεώσουν έως τις 12 Αυγούστου τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-2023.
ΕΠΙΣΗΜΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Οι κάτοχοι όλων των κατηγοριών των εισιτηρίων διαρκείας θα εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, φιλικά και επίσημα για το πρωτάθλημα της Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας.
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ
* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά 09.00-13.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο της Πάτρας στη διεύθυνση Κανάρη 15 και Ρήγα Φεραίου.
Πληροφορίες-προεγγραφές στο τηλέφωνο 2611811731, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για online διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέσω του διαδικτύου.
* ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.

Υποστήριξη: SilkTech