Τα 24α Δημοσιογραφικά Βραβεία των Αθλητικών Συντακτών

Παρασκευή, Νοέμβριος 26, 2021 - 8:08μμ
ΠΣΑΤ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που συνεδρίασε στις 9 και 15 Νοεμβρίου, οι συνάδελφοι – μέλη του Συνδέσμου που βραβεύονται για το 2021, με βάση τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, αλλά και τις προτάσεις του Δ.Σ. είναι:

ΓΡΑΠΤΟΣ ΤΥΠΟΣ


- Έπαθλο ΕΣΗΕΑ «Λία Αργυριάδη»: Κωνσταντίνος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Εφημερίδα «Πελοπόννησος», Ειδικά ιστορικά ένθετα (1821-2021). 

- Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»: Βασίλης ΜΑΣΤΟΡΑΣ: Εφημερίδα “Metrosport”, για τη συνέντευξη – έρευνα με τίτλο «Οξυγόνο τους ο Πιερικός».


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ


 -Έπαθλο «Χάρης Λυμπερόπουλος»: Γιάννης ΖΩΙΤΟΣ: Ιστοσελίδα “Sport24.gr”, για το θέμα με τίτλο «Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη».

- Έιδικό Έπαθλο «Μίμης Παπαναγιώτου»: Δημήτρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – Γιάννης ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ: Ιστοσελίδα “Gazzetta.gr”, για την αποστολή στο Βελιγράδι και τις συνεντεύξεις με τους θρύλους του σερβικού μπάσκετ.

 - Έπαθλο «Γιώργος Παντούρης»: Σταύρος ΚΟΥΚΑΚΗΣ: Ιστοσελίδα “arkadikanea.gr”, για το θέμα με τίτλο «Πως μετά από 24 χρόνια έφτασε το δαχτυλίδι του WNBA στην Αταλάντη Τασουλή».

 -Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»: Χρήστος ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιστοσελίδα “BNSPORTS”, για το θέμα με τον Πανένκα με τίτλο «Γιατί το έκανες; Γιατί ήμουν βέβαιος».


ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


  - Έπαθλο «Νίκος Αντωνιάδης»: Κατερίνα ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Τηλεοπτικός σταθμός «ΕΡΤ», για το ντοκιμαντέρ «ΑΓΩΝΕΣ». 

  - Έιδικό Έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης»: Γιώργος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ - Γιώργος ΛΙΩΡΗΣ: Τηλεοπτικός σταθμός «ΑΝΤ1», για τη μετάδοση του αγώνα Δανία – Φινλανδία (EURO 2020) και τη διαχείριση του περιστατικού με τον Κρίστιαν Έρισκεν που συγκλόνισε όλον τον κόσμο.

  - Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»: Μανώλης ΣΦΑΚΑΚΗΣ: Τηλεοπτικός σταθμός “OPEN”, στην Εκπομπή “OPEN SPORT”, για το Αφιέρωμα για τη ζωή του Μαραντόνα.

  - Έπαθλο «Δημήτρης Λιμπερόπουλος»: Γιάννης Μάριος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: τηλεοπτικός σταθμός “Cosmote TV”, για το εξειδικευμένο κανάλι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ράλι Ακρόπολις.

 WEB TV

  - Έπαθλο «Άκης Τσόπελας»: Παντελής ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ – Χάρης ΣΤΑΥΡΟΥ, ιστοσελίδα “Sport24.gr” για την εκπομπή: «Η Game Night για τον νέο Βασιλιά του NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».


ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ


 -Έπαθλο «Τάσος Παπαχρήστου»: Παύλος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Άρις ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ – Δημήτρης ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ: Ραδιοφωνικός σταθμός “Real FM” για τις ραδιοφωνικές εκπομπές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

- Έπαθλο «Κώστας Μότσης»: Πέτρος ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Ραδιοφωνικός σταθμός «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», για το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


 - Έπαθλο «Χρήστος Χαραλαμπόπουλος»: Δημήτρης MΠΙΡΝΤΑΧΑΣ: “ΙΝΤΙΜΕ Photo Agency”, για το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.


ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

  - Έπαθλο Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων: Παναγιώτα ΧΑΛΚΙΑ, «Όμιλος ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ», για τη δημοσιογραφική κάλυψη των μη προβεβλημένων σπορ.

Την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, η οποία λειτουργεί βάσει του Καταστατικού μας (άρθρο 20, παρ. γ’) και οι αποφάσεις της δεσμεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, απαρτίζουν οι συνάδελφοι μέλη: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Μάκης
Παπαζήσης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ. ο Α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ιωάννου.Τα «Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2021» θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1 η Δεκεμβρίου, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στις 11:45 το μεσημέρι.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους και σε εντός των τελευταίων έξι μηνών νοσήσαντες από την COVID-19, με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης αντίστοιχα.

Η εκδήλωση θα προβληθεί σε live streaming από το κανάλι του Συνδέσμου στο “YouTube” και από τη σελίδα του ΠΣΑΤ στο facebook.

Την παρουσίαση θα κάνει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και μέλος του ΠΣΑΤ, Έλενα Μπουζαλά.

Υποστήριξη: SilkTech