Σύσκεψη για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Πέμπτη, Μάιος 14, 2020 - 7:00μμ

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των ανοικτών χώρων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και των Αθλητικών εγκαταστάσεων στο Λαδόπουλο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα (14/5) στις 11 το πρωί.

Αυτή έγινε στο Παμπελοποννησιακό, για να δοθούν οι σχετικές οδηγίες στους εργαζόμενους, που θα εποπτεύει την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου άθλησης, καθώς και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα των δύο αθλητικών δομών του Δήμου που θα επιμελούνται της απολύμανσης των επιφανειών, με τις οποίες θα έρχονται σε επαφή αθλητές και προπονητές, αλλά και της συνεχούς απολύμανσης των τουαλετών.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε για το έργο που έκαναν και θα κάνουν και επέστησε την προσοχή στην τήρηση του πρωτοκόλλου του Υπουργείου Αθλητισμού για τον περιορισμό και την εξάλειψη μετάδοσης του covid-19.

Ακολούθως αναλύθηκε λεπτομερώς το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλη Ζώτο, και από τον υπεύθυνο των αθλητικών εγκαταστάσεων Λαδόπουλου, Κώστα Κούτρα.

Υποστήριξη: SilkTech