Συνεχίζουν τη συγκομιδή μεταλλίων οι Πατρινοί πυγμάχοι

Τετάρτη, Μάρτιος 14, 2018 - 12:24μμ
Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος

Εννέα μετάλλια, εκ των οποίων τα έξι χρυσά προστέθηκαν στην λίστα με πόλους τους Πατρινούς νικητές στα πανελλήνια πυγμαχικά πρωταθλήματα.

Στην Αθήνα διεξήχθη το πρώτο πρωτάθλημα της χρονιάς, το νέων - νεανίδων και είχαμε, για την Παναχαϊκή (προπονητής ο Νίκος Πλέας) τέσσερα χρυσά από τις Κωνσταντίνα Βλαχοθανάση (69κ.), Χρυσούλα Πλέα (53κ.), Δημήτρη Δημητρακόπουλο (81κ.) και Παναγιώτη Βγενόπουλο (91κ.) και δύο χάλκινα, από την Γεωργία Μαντέλη (69κ.) και τον Λευτέρη Θεοδωρακόπουλο (69κ.). Πρωταθλήτρια Ελλάδας, από την Αμυνα (Μάριος Καπερώνης) αναδείχθηκε η Αννα Κορφιάτη (60κ.) και από τον Μίλωνα (Ηλίας Πελεκούδας) η Ελενα Κόκλα (57κ.). Τέλος 2η ήταν η Φωτεινή Μηνά (ΟΣΦΠ) στα 60κ.

Ήταν το 2ο στην καριέρα της για την Βλαχοθανάση, το 5ο της Πλέα (13ο στο σπίτι, από τέσσερα έχουν Φωτεινή και Νίκος!), το 4ο του Δημητρακόπουλου, το 4ο του Βγενόπουλου και της Μηνά, το 3ο της Μαντέλη, το 3ο του Θεοδωρακόπουλου, το 3ο της Κορφιάτη και το 3ο της Κόκλα, και μάλιστα 1ο χρυσό σε οποιαδήποτε διοργάνωση για τον Μίλωνα.


ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech