Συνεχίζεται υπό αντίξοες συνθήκες η προετοιμασία για τον Ηρόδοτο

Παρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 4:58μμ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον εκτός έδρας αγώνα της Κρήτης με τον Ηρόδοτο που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (28/1-15:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο, για την 14η αγωνιστική της Football League.

Οι "κοκκινόμαυροι" παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προπονήθηκαν και πάλι στο βοηθητικό γήπεδο στην Αγυιά. Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης που περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής και δύναμης έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Παναχαϊκής, για να διευκολυνθούν οι ποδοσφαιριστές και να μην προκύψουν τυχόν προβλήματα με ασθένειες λόγω της δυνατής βροχόπτωσης.

Στο βοηθητικό με συνθετικό χλοοτάπητα, έγιναν ασκήσεις μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση με τον στόχο της προπόνησης να επικεντρώνεται σε αυτό το κομμάτι.

Ο Ηλίας Πολίμος προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Γιώργος Μουστακόπουλος. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Τίμος Τσελεπίδης έβγαλε και αυτός το πρώτο σκέλος του προπονητικού προγράμματος και στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους έκανε ατομικό.

Όσον αφορά τον Νίκο Λουμπαρδέα, συνέχισε τις θεραπείες, αλλά παράλληλα έκανε και ένα ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Παρασκευής (25/1) πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Ηλία Κυριακίδη. Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος απουσίαζε, καθώς απεβίωσε η γιαγιά του και παρέστη στην κηδεία.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν δημόσια τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή μας για την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς.

Υποστήριξη: SilkTech