Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ ανακοινώσεων μεταξύ Απόλλωνα και Προμηθέα

Τρίτη, Ιούλιος 3, 2018 - 4:27μμ

Διαμάχη μεταξύ Προμηθέα και Απόλλωνα έχει ξεσπάσει , με κεντρικό πρόσωπο τον Νάσο Μπαζίνα. Μετά από διαρροή πληροφοριών για επαφές του Προμηθέα με τον νεαρό διεθνή των «μελανόλευκων», ακολούθησε η διάψευση από τον Απόλλωνα και εν συνεχεία η διευκρίνηση από τον Χρήστο Μήλα.

Ο Απόλλωνας συνέχισε το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων και των δηλώσεων με νέα απάντηση στον πρόεδρο του Προμηθέα.

Από τον Απόλλωνα Πατρών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Διαβάσαμε με έκπληξη την δημόσια τοποθέτηση από την πλευρά του Προμηθέα, του κ. Χρήστου Μήλα, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογός μας.

Αποτελεί πάγια αρχή του ιστορικού Απόλλωνα Πατρών να μην κάνει διάλογο με μεμονωμένα στελέχη άλλων Συλλόγων. Σε ό, τι μας αφορά επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σε αυτόν που μας τους απηύθυνε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν εκφράζουν το σύνολο των ανθρώπων του Προμηθέα και συγκεκριμένα του ιδιοκτήτη του, ο οποίος θα πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια εάν τον εκφράζει ή όχι το περιεχόμενο των δηλώσεων αυτών και εάν συμφωνεί με την ανάμειξη στελέχους της ΚΑΕ Προμηθέας στα διοικητικά του Απόλλωνα Πάτρας.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι εποχές λεηλασίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όσοι δεν το γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν το γνωρίζουν, ας το συνειδητοποιήσουν μια και καλή.

Δεν θα επανέλθουμε σε δημόσια αντιπαράθεση με κανένα στέλεχος του Προμηθέα, εκτός κι αν χρειαστεί να απαντήσουμε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Είναι γνωστό ότι οι διοικήσεις του Απόλλωνα Πάτρας ανέκαθεν εξέφραζαν ανοικτά τις απόψεις τους και απέφευγαν να μιλήσουν μέσω τρίτων προσώπων.

Προτείνουμε στο στέλεχος του Προμηθέα να ασχοληθεί με τα του οίκου του και μόνο, και να πάψει οριστικά και αμετάκλητα να ασχολείται με  τον ιστορικό Απόλλωνα (όλης) της Πάτρας. Εμείς συνεχίζουμε απερίσπαστοι το έργο μας για την αναδόμηση του Συλλόγου μας και θα μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο της οριστικής δικαίωσής του, κάτι που βλέπουμε να ενοχλεί κάποιους».

Υποστήριξη: SilkTech