Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ακαδημίας των Σπορ

Τετάρτη, Οκτώβριος 13, 2021 - 6:06μμ
Ακαδημία των Σπορ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ για την πρεμιέρα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών που θα γίνει στην Πάτρα την ερχόμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ποσειδών Λουτρακίου.

Η Πατρινή ομάδα  δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε σχέση με τις προπονήσεις και η περασμένη εβδομάδα έκλεισε με οικογενειακό διπλό στο γυμναστήριο  Κουκούλι Κ. Πετρόπουλος από όπου  και η φωτογραφία του δημοσιεύματος.

Ο προπονητής των πράσινων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει εμφανώς δυσαρεστημένος:

< θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια την δυσαρέσκεια μας στο γεγονός ότι  δεν έχουμε τα  περιθώρια να κάνουμε φιλικά στην πόλη μας με  άλλες ομάδες εκτός Πατρών,  μιας και καμία ομάδα δεν έρχεται να μας βοηθήσει και παίξουμε  φιλικό στην πόλη μας. Μάλιστα σταματήσαμε να πηγαίνουμε μόνον εμείς στις έδρες τους από την στιγμή που δεν υπήρχε ανταπόκριση. Πάμε μόνον σε όσους έρχονται στην Πάτρα. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκφράσουμε και δημόσια την δυσαρέσκεια μας, γιατί αυτό έχει επιπτώσεις και στο ίδιο το άθλημα. Η ανάπτυξη δεν είναι μόνον στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Εάν χαθεί η περιφέρεια οι συνέπειες θα είναι για όλους μας, όχι μόνον για τους απομακρυσμένους συλλόγους της χώρας. Αναγκαζόμαστε λοιπόν να πορευτούμε μόνοι μας και εκ των εν όντων  το  φετινό νεανικό σύνολο των παικτών μας να μπορέσουμε να το φέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε αγωνιστικό επίπεδο παρόμοιο ενός πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας >.

Υποστήριξη: SilkTech