Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Προμηθέα

Τρίτη, Οκτώβριος 25, 2022 - 10:00πμ
Οι κατηγορίες

Ένας ιδιαιτέρως «καυτός» αγωνιστικά Νοέμβριος είναι προ των πυλών για τον Προμηθέα, που θα υποδεχθεί στο «Δημήτριος Τόφαλος» τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την Basket League, καθώς και τους Hamburg Towers και Turk Telekom για το 7Days Eurocup. "Η ομάδα μας έχει αρχίσει την φετινή περίοδο με τους καλύτερους οιωνούς, με το ξεκίνημα αυτό να προμηνύει πολλές συγκινήσεις και νέες μεγάλες επιτυχίες. Σε αυτήν την προσπάθεια χρειάζεται στο πλευρό της τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που με την στήριξή του θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας που δεν το έχουν πράξει ήδη, να προμηθευτούν το δικό τους εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2022/23, να έχουν δυναμική παρουσία στην κερκίδα του «Δ. Τόφαλος» και να γίνουν αποφασιστικοί αρωγοί στις προσπάθειες του Προμηθέα" αναφέρει η ανακοίνωση της Πατρινής ομάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τόσο διά ζώσης, από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00, όσο και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ticketmaster.gr. Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες(εκτός από American Express) με έως και 6 άτοκες δόσεις.
SEASON TICKETS KATOPSH 2022 23 3 1
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις σε πληθώρα τοπικών επιχειρήσεων/συνεργατών του Προμηθέα, δίνοντας με τον τρόπο αυτό ακόμα μεγαλύτερη αξία στο εισιτήριό τους.

Για περισσότερες λεπτομέριες στο site του Προμηθέα

Υποστήριξη: SilkTech