Συνεχίζει στον Κολοσσό του Βετούλα ο Γεωργαλλής

Παρασκευή, Ιούλιος 13, 2018 - 5:09μμ

Ο αρχηγός του Κολοσσού, Γιάννης Γεωργαλλής, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας της Ρόδου, για μία ακόμη χρονιά. Οι Ροδίτες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον 35χρονο γκαρντ/φόργουορντ, τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α1 για την ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα για ακόμη έναν χρόνο. Ευελπιστώ σε μία επιτυχημένη σεζόν, στην καινούρια σελίδα που ανοίγεται με τον κόουτς Βετούλα.

Τώρα, πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Κολοσσός ο Γιάννης Γεωργαλής, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Η σχετική ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κολοσσός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και ρέκορντμαν συμμετοχών, Γιάννη Γεωργαλλή! Τη νέα σεζόν, ο αρχηγός μας, ο οποίος έχει το ρεκόρ παρουσιών με τη θαλασσί φανέλα στη μεγάλη κατηγορία, θα αγωνιστεί για όγδοη συνολικά χρονιά με τον Κολοσσό».

Υποστήριξη: SilkTech