Συνεχίστηκε η «ημέρα χάντμπολ ανάπτυξης» στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

Σάββατο, Ιούνιος 26, 2021 - 2:02μμ

Συνεχίστηκε χτες στην Πάτρα το τοπικό πρωτάθλημα για την κατηγορία των παίδων με τους μικρούς Λύκους να κερδίζουν την Ακαδημία των Σπορ και στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων και τον προπονητή των ακαδημιών του Διομήδη Άργους, Αντώνης Δάσκαλος να  δηλώνει σχετικά:

«Η έλλειψη πολλών αγώνων είναι ένα διαρκές πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και γι' αυτό κάθε αγώνας που δίνουμε γεμίζει με χαρά τα παιδιά. Πόσο μάλλον τώρα που προέρχονται από πολύμηνη αγωνιστική απραξία. Ο χτεσινός αγώνας ήταν μια καλή αφορμή, για τα παιδιά και των δύο ομάδων, να το χαρούν και να διασκεδάσουν παίζοντας και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους. Αυτή τη στιγμή με τους παίδες βρισκόμαστε στη φάση της προετοιμασίας για το μπαράζ το οποίο θα κρίνει και την είσοδο μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντική, για την εξέλιξη των παιδιών, η συμμετοχή τους σε ένα τέτοιο δυνατό τουρνουά.

Εκ μέρους όλων μας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ακαδημία των Σπορ Πάτρας ΑΕ Χαντμπολ για την πολύ ζεστή φιλοξενία και ιδιαίτερα τον coach Γιάννης Παπαγιαννόπουλος για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, με αποκλειστικό γνώμονα την εξέλιξη και βελτίωση όλων των παιδιών!»

Εκτός από τις ομάδες παίδων που αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα παίδων ΤΕΧΠ έπαιξαν και οι ομάδες παμπαίδων Α΄ και Β΄ και των δύο συλλόγων όπως είχε γίνει και την περασμένη βδομάδα στο Άργος.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Και εμείς ευχαριστούμε Αντώνης Δάσκαλος τον Διομήδη Άργους για την συνεργασία που έχουμε χρόνια τώρα. Ότι κάνουμε γίνεται για το καλό του αθλήματος και των παιδιών μας. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες ομάδες στην Πελοπόννησο και συναντήσεις/event/αγώνες/τουρνουά πες το όπως θες....σαν την χτεσινή στην Πάτρα και την περασμένη βδομάδα στο Άργος να γινόταν με περισσότερες ομάδες προς όφελος όλων».

Ακαδημία των Σπορ Πάτρας - Διομήδης Άργους=19-36(ημ. 11-22).

Τα 5λεπτα: 2-1,4-8,5-11,7-14,4-16,11-22,12-24,12-26,12-29,13-30,15-33,19-36.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Βάσω Βουκελάτου): Μαζαράκης, Τζουραμάνης, Γούβης 2, Μεταξάς 3,Ευθυμίου, Αγγελακόπουλος, Μπιλάλης 1, Τρίγκος 2, Πανίτσας, Ζαβός 1, Καγκελάρης 10.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Αντώνης Δάσκαλος): Αγγελόπουλος, Κωστούλας 5, Μητσόπουλος, Ντάκαρης 3, Ρούμπος 9, Σουλτανίδης 3, Χιόνης 8, Ορφανός, Καραγιάννης 4, Γιαννόπουλος, Κολιγιάτης 2, Δαγρές 2.

Η ομάδα παίδων του Διομήδη Άργους

Η ομάδα παμπαίδων  Α΄ της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας

Ομάδες παμπαίδων Β', Ακαδημία των Σπορ Πάτρας όρθιοι πράσινη στολή και Διομήδη Άργους καθιστοι πορτοκαλή στολή

Οι ομάδες παμπαίδων Α΄ και Β΄ όρθιοι με πορτοκαλί στολή ο Διομήδης Άργους και καθιστοί οι πράσινοι της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας

Η ομάδα παίδων της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας

Υποστήριξη: SilkTech