Συνέχισε το αήττητο σερί με Λαουτάρο η Αργεντινή

Παρασκευή, Οκτώβριος 15, 2021 - 12:06μμ
Λαουτάρο Μαρτίνες

Μια κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν αρκετή για την Αργεντινή ώστε να συνεχίσει το αήττητο σερί της, να φτάσει στα 25 παιχνίδια και να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ με το τελικό 1-0 επί του Περού.

Η «αλμπισελέστε» χρειάστηκε ένα γκολ του επιθετικού της Ίντερ για να πάρει όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας ξανά ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να τα βάλει με όλους.

Μετά τα πολλαπλά μαρκαρίσματα από τους Ουρουγουανούς πριν από λίγες μέρες, ο νυν σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είδε και τους Περουβιανούς να προσπαθούν με δυο και τρία κορμιά να του φράξουν το δρόμο προς την εστία.

Ευτυχώς για εκείνον και την εθνική ομάδα της Αργεντινής η λύση δόθηκε από τον Λαουτάρο που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο ματς στο 43ο λεπτό.

Για να διατηρηθεί το αήττητο σερί και να επεκταθεί στα 25 ματς, χρειάστηκε και μια άστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γιοτούν στο 65', σε φάση όπου ο Φαρφάν απλά βούτηξε για να εκμεταλλευτεί την έξοδο του Μαρτίνες και κατάφερε να ξεγελάσει τον ρέφερι για να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα.

Υποστήριξη: SilkTech