Συνέχεια στην υπόθεση της υπαλλήλου του ΝΟΠ

Παρασκευή, Ιανουάριος 17, 2020 - 11:59μμ

Από τον ΝΟΠ λάβαμε και δημοσιεύουμε την πιο κάτω επιστολή, που εστάλη στην Κατερίνα Καρβεντούζη, παλαιότερα υπάλληλο των γραφείων του.

ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Για πρώτη φορά η διοίκηση επιρρίπτει ευθύνες σε παλαιότερες διοικήσεις (θυμίζουμε η υπάλληλος απολύθηκε επί διοίκησης Μαντζαβίνου - Τσιμάρα).

Αναλυτικά:

«Αγαπητή Κατερίνα,
Σε απάντηση της από 13-1-2020 δημοσιευμένης στον Τύπο πρότασής σας προς εμάς, σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών κατόπιν σχετικής αποφάσεώς του, δηλώνει ότι την αποδέχεται.
Άλλωστε κατ' επανάληψη είχαν γίνει προσπάθειες να ρυθμιστεί αυτή η υπόθεση, με αποτέλεσμα να φτάσει ο χρόνος να λήξει αυτή η αντιδικία, την οποία επέβαλαν λάθη και παραλείψεις προηγούμενων διοικήσεων και η δική σας απροθυμία για συμβιβασμό.
Ως εκ τούτου σας περιμένουμε την προσεχή Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία του Ομίλου (Ακτή Δυμαίων) και ώρα 09.00 π.μ να προσέλθετε στην εργασία σας.
Η σημερινή διοίκηση επιθυμούσε την συνεννόηση προκειμένου να λυθούν οποιεσδήποτε εκκρεμότητες παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες ενός καθαρό ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου σας, τις οποίες ασφαλώς γνωρίζετε. Άλλωστε αυτές υπήρχαν και παλαιότερα που εργαζόσασταν για εμάς».

Υποστήριξη: SilkTech