Συνάντηση του ΠΣΑΤ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 3:40μμ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είχε θεσμική συνάντηση στο γραφείο του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Η συζήτηση ήταν διεξοδική και κινήθηκε σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Από κοινού εξετάστηκαν οι προοπτικές κοινών δράσεων σε εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν τον αθλητικό τουρισμό, αλλά και οι δυνατότητες παρεμβάσεων με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αθλητικών συντακτών.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος προσκάλεσε τον Υφυπουργό στο 5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία από τις 11-14 Οκτωβρίου.

Εκ μέρους του ΠΣΑΤ παραβρέθηκαν στη συνάντηση, ο Πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας, ο Γενικός Γραμματέας Δήμος Μπουλούκος, η Β’ Αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου, ο Ειδικός Γραμματέας Φάνης Σκύφτας, ο Έφορος Μάνος Σταραμόπουλος και η Σύμβουλος  Αγγελική Βύζικα.

Υποστήριξη: SilkTech