Συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με την ΝΕΠ

Παρασκευή, Μάρτιος 17, 2023 - 10:30πμ
Κύρια έγνοια της ΝΕΠ είναι η παραχώρηση της δυνατότητας αξιοποίησης του κολυμβητηρίου Επ. Πετραλιάς σε όλα τα σωματεία και όλους τους δημότες της Πάτρας

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας με επικεφαλής τους βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, τον υπεύθυνο του τμήματος Αθλητισμού και υποψήφιο βουλευτή, Τάκη Γεωργακόπουλο και μέλη του τμήματος Αθλητισμού της ΝΕ Αχαΐας, συναντήθηκαν, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών (ΝΕΠ), υπό τους κ.κ. Τσουραμάνη και Μανέτα και Κανελλόπουλο. Κεντρικό άξονα συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα ασφαλείας που αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες και οι αθλητές, λόγω της ελλιπούς υποστήριξης της Ένωσης σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα, κύρια έγνοια της Ένωσης είναι η παραχώρηση της δυνατότητας αξιοποίησης του κολυμβητηρίου Επ. Πετραλιάς σε όλα τα σωματεία και όλους τους δημότες της Πάτρας.
Από την μεριά τους, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν καταρχάς συγχαρητήρια για την πρόκριση στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο και για τους Νέους Άντρες και για τις Νέες Γυναίκες της ΝΕΠ. Κατόπιν, τόνισαν την ανάγκη, όλα τα σωματεία της Πάτρας να συνεργάζονται μεταξύ τους, στο μέτρο που είναι εφικτό, για το κοινό καλό του αθλητισμού. Η πρόσβαση όλων των σωματείων στους χώρους άθλησης απασχόλησε και απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που αφουγκράζεται την αγωνία της ΝΕΠ και επεξεργάζεται για το άμεσο μέλλον προσπάθειες εξεύρεσης λύσεων κοινής αποδοχής. Σε κάθε περίπτωση, ο αθλητισμός οφείλει ως δραστηριότητα, αλλά και έχοντας θεσμική λειτουργία στην κοινωνία μας, να αποπνέει κλίμα συνεργασίας και αλληλεγγύης από όλους.

Υποστήριξη: SilkTech