Συνάντηση των Ακαδημιών της Πάτρας στην Παναχαϊκή

Δευτέρα, Ιανουάριος 17, 2022 - 4:48μμ
Από τη σύσκεψη του Σαββάτου

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/1) στα γραφεία της Παναχαϊκής Γ.Ε. συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Παναχαϊκής και των ακαδημιών που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρότυπο πρόγραμμα soccer+.

Ο Πέτρος Σταθάκης μαζί με την παρουσία του εκπροσώπου της A & D sports management Χρήστου Μοσχόπουλου παρουσίασαν το καινοτόμο πρόγραμμα sports pad loyalty που έχει ως κεντρικό στόχο την ενίσχυση του οικογενειακού προϋπολογισμού σε σχέση με τη συμμετοχή των παιδιών στις αθλητικές τους δραστηριότητες, αλλά και των φίλων της ομάδας μας ώστε να παρακολουθούν την Παναχαϊκή με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα διαχείρισης έμψυχου δυναμικού, ώστε μακροπρόθεσμα να τονιστεί το τοπικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας, με τη δέσμευση ότι όλοι θα δουλέψουμε μεθοδικά, στη δημιουργία υψηλής ποιότητας αθλητών, που θα μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο που πρέπει για το μέγεθος και την ιστορία της Παναχαϊκής. Οι συνέργειες εξάλλου είναι στο βασικό σχεδιασμό μας. Ενισχύουμε την πίστη μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα και δρομολογούμε σε αυτή τη βάση την πορεία της ομάδας μας.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών εκτός από τον Πέτρο Σταθάκη, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Μικές, ο γενικός διευθυντής Αποστόλης Βεντουρής και ο ενωσιακός προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος.

Επίσης, οι εξής εκπρόσωποι των ακαδημιών έδωσαν το παρών στη συνάντηση:

Α.Σ. ΑΤΛΑΣ (Σκρέτας - Κυρσανίδης)
Δαβουρλής K' 92 (Παπαγιαννόπουλος)
Α.Ο. ΔΙΑΣ (Αργυρόπουλος)
Θησέας / Αστέρας Μιντιλογλίου (Πλέγας)
Θύελλα Αιγίου (Αθανασίου)
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Νικολακόπουλος)
Νίκη Προαστείου (Μοσχόπουλος)
Π.α.ν.α.χ.α.ι.κ.η. (Τσαρτόλιας)
ΑΠΣ Πάτραι (Μητρόπουλος - Αθανασόπουλος)

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Πατρών συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας (17/1) η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας (19/1-15:00). 

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος δούλεψε με όλους τους ποδοσφαιριστές του εκτός από τον τραυματία Κοντογιώργη και τους Μικέ και Μπελεζάκη που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Τρίτης (18/1) θα γίνει στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά.

Υποστήριξη: SilkTech