Συνάντηση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με Τάκη Πετρόπουλο

Πέμπτη, Μάρτιος 23, 2023 - 2:00μμ
Η πρόθεση του συλλόγου για συνεργασία σε αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων

Στο πλαίσιο της διενέργειας συναντήσεων με φορείς της πόλης, αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Άγγελο Ροζή , τον Γενικό γραμματέα Στάθη Μακρίδη, τον ταμία Ευάγγελο Χαχόπουλο, τον ειδικό γραμματέα Χρήστο Σουβαλιώτη και την υπεύθυνη εκδηλώσεων κα Άννα Αναστασίου, επισκέφτηκε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, του Δήμου Πατρέων κο Παναγιώτη Πετρόπουλο.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο, για την πρόοδο των εργασιών συντήρησης, επισκευής και ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων και προαυλίων χώρων, που πραγματοποιείται στα σχολεία του Δήμου Πατρέων.

Στη συζήτηση εκφράστηκε η πρόθεση των μελών του Συλλόγου μας για αμφίπλευρη συνεργασία σε αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων.

Επίσης από την πλευρά της αντιπροσωπείας του ΔΣ, τέθηκε προς τον αντιδήμαρχο, το ζήτημα διερεύνησης της δυνατότητας παραχώρησης χώρου (από το Δήμο) , ως έδρα του Συλλόγου μας .

Ακόμα ενημερώνουμε τα μέλη μας καθώς και τους συναδέλφους και συναδέλφισσες ΚΦΑ , ότι ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" προχώρησε στην έκδοση κωδικού, στο εθνικό μητρώο αιμοδοσίας, με σκοπό τη δυνατότητα εθελοντικής αιμοδοσίας .

Σε εξέλιξη είναι επίσης ενέργειες για τη διεξαγωγή επιστημονικής ημερίδας, με θέμα την αθλητική διατροφή στις αρχές του καλοκαιριού.

Υποστήριξη: SilkTech