Συνάντηση με αθλητικά σωματεία & πολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας είχε η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου – ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Οκτώβριος 22, 2020 - 9:02πμ

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Πολιτισμού, Σία Αναγνωστοπούλου, είχε διαδοχικές συναντήσεις το περασμένο σαββατοκύριακο, με αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους της  περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 17/10, η κ. Αναγνωστοπούλου συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου Beach Soccer, Νάπολη Πατρών ενώ την Κυριακή 18/10, επισκέφθηκε το Μουσείο Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ), που δημιουργήθηκε κατόπιν ενεργειών των προηγούμενων διοικήσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας και στεγάζεται μετά την ευγενική παραχώρηση από πλευράς του ΠΕΑΚ Πάτρας σε ειδική αίθουσα στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» και συναντήθηκε με ανθρώπους της χειροσφαίρισης της πόλης των Πατρών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε εκπροσώπους των σωματείων TAE KWOΝ DO: Έκρηξη, Αστραπή, Fight Club Πάτρας και Μαχητές Πάτρας. Τέλος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους της ομάδας τοξοβολίας Α.Σ.Π. Προαστίου και τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Προαστίου, Ηλία Παναγιωτόπουλο.

Η κ. Αναγνωστοπούλου ενημερώθηκε για τα προβλήματα  και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία, για τα ζητήματα που δημιουργούνται ενόψει του νέου αθλητικού νομοσχεδίου καθώς  επιχειρείται ο έλεγχος των εκλογικών διαδικασιών των αθλητικών φορέων. Επίσης ειδική αναφορά έγινε στην έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και στην απουσία επαρκούς μέριμνας και στήριξης της Πολιτείας για την καταπολέμηση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης.

 Όλα τα σωματεία παρέδωσαν στη βουλευτή υπομνήματα σχετικά με όλα τα παραπάνω ενώ ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Προαστίου  δεσμεύτηκε να καλέσει τους συλλόγους των όμορων περιοχών για να συζητηθούν τα γενικότερα προβλήματα της περιοχής.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χρειάζεται κάθε βοήθεια που μπορεί να δώσει η πολιτεία για να συνεχίσει να υπηρετεί το υψηλό κοινωνικό του έργο. Με τη βοήθεια όλων μας, αλλά και τη δημιουργία κατάλληλων αθλητικών εγκαταστάσεων, θα συνεχίσει να προσφέρει σε νέους, αλλά και μεγαλύτερους ανθρώπους την ευκαιρία να αθλούνται, να είναι υγιείς, να βάζουν και να πετυχαίνουν στόχους, αναφέρει η ανακοίνωση της Σίας Αναγνωστοπούλου.

Υποστήριξη: SilkTech