Συνάντηση Μαραθωνοδρόμων Ήλιδας με το Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη

Πέμπτη, Νοέμβριος 24, 2022 - 8:00πμ
Τον ενημέρωσαν για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Μεταξύ των δρομέων που συμμετείχαν στη συνάντηση ήταν και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» Προκόπης Άκης, Ζαφειράκης Αντώνης και Σταθακόπουλος Νίκος, ο οποίος συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ δεν παρέστη ο Τραγουστής Γεώργιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων
Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης ενημερώθηκε από τους μαραθωνοδρόμους για τις λεπτομέρειες και τις δυσκολίες του Αυθεντικού Μαραθωνίου, μιας διαδρομής 42.195μ που θεωρείται από τις δυσκολότερες στον κόσμο.
Επιπρόσθετα οι δρομείς συζήτησαν με τον Δήμαρχο το θέμα μιας διοργάνωσης ειδικής διαδρομής που θα αναδεικνύει την ιστορία αλλά και τα φυσικές ομορφιές της περιοχής και θα αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο.
Το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» συγχαίρει για ακόμη μια φορά τους μαραθωνοδρόμους για τον υγιή τερματισμό τους στο Καλλιμάρμαρο, δηλώνοντας ότι θα στηρίξει ενεργά τη διοργάνωση αυτή όπως άλλωστε πράττει κάθε χρόνο με την αθρόα συμμετοχή των μελών του στο Μαραθώνιο Ολυμπίας που ξεκινάει από την πόλη της Αμαλιάδας, έδρα του Δήμου Ήλιδας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech