Συμμετοχή "Σ.Μ.ΑΧ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" στον 5ο Αγώνα Δρόμου "ACHELOOS RUN"

Κυριακή, Μάιος 21, 2023 - 4:00μμ
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5χλμ, δυναμικού βαδίσματος 6χλμ και παιδικού αγώνα 1χλμ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους δρομείς ότι ο Σύλλογος θα συμμετάσχει και φέτος στον 5ο Αγώνα Δρόμου "ACHELOOS RUN" που θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Μαϊου 2023 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5χλμ, δυναμικού βαδίσματος 6χλμ και παιδικού αγώνα 1χλμ, που θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, και Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 28/5 που θα ξεκινήσει στις 08:00πμ από το Νεοχώρι και θα τερματίσει στην παραλία Λούρου
Η εγγραφή στους αγώνες γίνεται ΑΤΟΜΙΚΑ, μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα https://www.myrace.gr/event/4614/registrations.html

Για την διευκόλυνση των μελών του Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" αλλά και των δρομέων από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας που θέλουν να συμμετάσχουν στον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ 28/5 ο Σύλλογος εξασφάλισε ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ που θα διαθέσει η οργανωτική επιτροπή του αγώνα. Στο λεωφορείο θα μπορούν να επιβιβαστούν και συνοδοί (εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις).
Το λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή 28/5, στις 06:00πμ, από το πάρκινγκ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (επί της οδού Ι. Ρίτσου) και θα επιστρέψει το απόγευμα, αφού ολοκληρωθούν οι απονομές και οι εορταστικές εκδηλώσεις (στις οποίες περιλαμβάνεται και πλούσιος μπουφές με τοπικά εδέσματα) που έχει προγραμματίσει για τους συμμετέχοντες η οργανωτική επιτροπή του αγώνα.
Για κρατήσεις θέσεων στο λεωφορείο παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΜΑΧ "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" Αναστάσιο Νταουσιάνη (τηλέφ. 6983510301) και Χρήστο Ράπτη (τηλεφ. 6983507345). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Όσες/οι επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες του Σαββάτου 27/5, θα πρέπει να μετακινηθούν μεμονωμένα.

Υποστήριξη: SilkTech