Συμμετοχές από όλη την Ευρώπη στον Διεθνή Μαραθώνιο Rollers της Πάτρας

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 14, 2022 - 10:00πμ
O μαραθώνιος είναι ανοιχτός σε όλους

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι τελευταίες διοργανωτικές λεπτομέρειες για τον Πρώτο Διεθνή Μαραθώνιο Τροχοπέδιλων της Πάτρας.
Η πρόεδρος του Πατραϊκού Ομίλου Τροχοπέδιλων σε ραδιοφωνική συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι «θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, και την Ευρώπη τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες όπως ο Matei Lache από την Ισπανία.»
Παράλληλα, η πρόεδρος του συλλόγου στάθηκε στην ειδική πίστα που θα δημιουργηθεί στο ιστορικό κέντρο, από την οδό Γούναρη έως την οδό Κολοκοτρώνη, στο ύψος της οδού Κορίνθου, περιφραγµένη µε προστατευτικά κάγκελα. Γεγονός που καθιστά τον μαραθώνιο ασφαλή!
Τέλος εστιασε στο γεγονός ότι ο μαραθώνιος είναι ανοιχτός σε όλους και είναι γιορτή, γεγονός που προάγει το άθλημα και κάνει την πόλη μας εξωστρεφή.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης City In Action 2022, θα πραγµατοποιηθεί στην Πάτρα, ο  1ος «∆ιεθνής Μαραθώνιος Rollers»  σε συνεργασία µε τον «Πατραϊκό Όµιλο Τροχοπέδιλων» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Για την διεξαγωγή του αγώνα θα διαµορφωθεί ειδική πίστα πόλης στο ιστορικό κέντρο, από την οδό Γούναρη έως την οδό Κολοκοτρώνη, στο ύψος της οδού Κορίνθου, περιφραγµένη µε προστατευτικά κάγκελα. 

Η αψίδα εκκίνησης και τερµατισµού θα βρίσκεται στην οδό Γεροκωστοπούλου, ενώ το σημείο συγκέντρωσης και προετοιμασίας των αθλητών και των ομάδων θα είναι η πλατεία Γεωργίου.

Στους αγώνες, που θα είναι διαφορετικοί ανά ηλιακές κατηγορίες, θα πάρουν μέρος αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η προκήρυξη και εγκριθεί η συμμετοχή τους από τον διοργανωτή. 

Οι ενδιαφερόµενοι μπορούν να πραγµατοποιήσουν την εγγραφή τους µέσα από τη  σελίδα της διοργάνωσης. 

Για πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες, τη διαδικασία εγγραφών και τα έπαθλα ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

  • Πίστα Δωρεάν Εκπαίδευσης Rollers
  • Disco Rollers Party,  Παρασκευή 21.00,  Πλατεία Γεωργίου
  • Συμμετοχή στον Ανοικτό Ποδηλατικό Γύρο Πάτρας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα και θα τερματίσει στο Νότιο Πάρκο με φινάλε την μεγάλη δωρεάν συναυλία του Μιχάλη  Χατζηγιάννη. Οι συμμετέχοντες του γύρου θα έχουν pass για το vip διάζωμα.
  • Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Υποστήριξη: SilkTech