Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό ο Μιχάλης Λούντζης

Πέμπτη, Ιούνιος 17, 2021 - 12:32μμ

Σε συμφωνία με τον Μιχάλη Λούντζη ήρθε ο Ολυμπιακός με τον διεθνή πλέι μέικερ να είναι έτοιμος να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή φετινή αγωνιστική του παρουσία με τον Προμηθέα.

Ο Λούντζης που έχει ένα «μπάι-άουτ» που θα πληρωθεί για να αποδεσμευτεί από τους Πατρινούς θα ενισχύσει την περιφέρεια του Ολυμπιακού.

Όμως, δεν είναι ο μόνος που έχει στοχεύσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για την θωράκιση στα γκαρντ, καθώς παρακολουθείται στενά και έχει δοθεί το «Ο.Κ.» για να αποκτηθεί και ο Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου, που έκανε μια πολύ καλή σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ με την μεγάλη ευχέρεια στο «ένας εναντίον ενός» και με ένα πολύ αξιόπιστο σουτ που διαθέτει θεωρείται μια λύση που ενέχει ρίσκο, αλλά ο Έλληνας τεχνικός είναι διατεθειμένος να το πάρει.

Από κει και πέρα, έναν παίκτη στην θέση «3» αναζητά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της ομάδας.

Προτάθηκαν τόσο ο Όστιν Χόλινς, όσο και ο Κέι Σι Ρίβερς που αποδεσμεύτηκαν από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και είναι στην αγορά. Όμως, δεν φαίνεται να βιάζεται ο Μπαρτζώκας για να επιλέξει.

Υποστήριξη: SilkTech