Συμφωνία για υγειονομικά πρωτόκολλα και εμβολιασμούς στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Σάββατο, Αύγουστος 21, 2021 - 6:32μμ
Γιάννης Κααρβέλης και Χρήστος Πλούμης

Τα μέτρα που αφορούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την έναρξη των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ήταν το αντικείμενο της σημερινής (Παρασκευή 20 Αυγούστου) συνάντησης του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη με τον β’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Χρήστο Πλούμη.

Ο κ. Καρβέλης ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο για την συνεργασία και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας για την ασφαλή διεξαγωγή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων στην περιοχή.

Κάτι αλλάζει (επιτέλους) στα Προσφυγικά

Να σημειωθεί δε πως άμεσα (μέσα στην επόμενη εβδομάδα) προγραμματίστηκε συνάντηση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας προκειμένου να αναλυθούν όλες οι παράμετροι και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας με την  6η ΥΠΕ.

Κοινός τόπος και θεμέλιο συνεργασίας ανάμεσα στην 6η ΥΠΕ και την ΕΠΣ Αχαΐας, ήταν η απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στους κ.κ. Καρβέλη και Πλούμη για τον πλήρη εμβολιασμό των συμμετεχόντων, αθλητών, παραγόντων προπονητών και τεχνικών των ομάδων που συμμετέχουν στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έτσι ώστε να εξελιχθεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η ποδοσφαιρική χρονιά.

Υποστήριξη: SilkTech