Συλλυπητήρια του Παναιγιάλειου στον Μιχάλη Μπέσκο

Δευτέρα, Απρίλιος 15, 2019 - 8:01πμ

Φτωχότερη είναι από προχθές η οικογένεια του Παναιγιάλειου. Εκτός της απώλειας του Θωμά Γερουκάλη, οι «μελανόλευκοι» θρηνούν την απώλεια της μητέρας του γ.γ. του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Μπέσκου.

Τα συλλυπητήρια του Παναιγιάλειου:

«Η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γενικό Γραμματέα τού Ερασιτέχνη Μιχάλη Μπέσκο για την απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών...

Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους οικείους της…

Από σήμερα το πρωί η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου είναι  πιο… φτωχή, καθώς έφυγε από κοντά μας, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, μία από τις θρυλικές μορφές τής ομάδας, ο Θωμάς Γερούκαλης σε ηλικία 68 ετών.

Γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα και είχε ξεκινήσει από τον Πανιώνιο από όπου ήρθε στο Αίγιο το 1969. Ήταν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία του συλλόγου μας, τη φανέλα του οποίου τίμησε για 14 ολόκληρα χρόνια, από το 1969 έως το 1982. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Αίγιο με τη σύζυγό του, ενώ εργάστηκε και ως φύλακας στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας».

«Καλό σου ταξίδι», Θωμά! Σε ευχαριστούμε για όλα!»

 

Υποστήριξη: SilkTech