Συγκλόνισε η Ντουντουνάκη - Έκλαιγε από συγκίνηση για 50 δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Ιούλιος 25, 2021 - 11:47πμ
Τρομερή Άννα

Η Άννα Ντουντουνάκη έκανε υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό των 100 μέτρων πεταλούδας, πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ αλλά έμεινε εκτός τελικού και σε δηλώσεις της μετά το τέλος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Παρά την σπουδαία της προσπάθεια, η Άννα Ντουντουνάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε στον ημιτελικό πανελλήνιο ρεκόρ, ωστόσο έμεινε εκτός οκτάδας και στις δηλώσεις της δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, συγκλονίζοντας τους πάντες.

Αναλυτικά η Άννα Ντουντουνάκη ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω πως έδωσα ότι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και μία οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον έναν και λίγο παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».

Υποστήριξη: SilkTech