Το συγκινητικό μήνυμα του Τότι για το θάνατο του πατέρα του

Πέμπτη, Οκτώβριος 15, 2020 - 5:02μμ

Με ένα συγκινητικό «αντίο» ο Φραντσέσκο Τότι επέλεξε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό.

Το μήνυμα του Τότι για τον πατέρα του:

«Γεια σου μπαμπά, μόλις πέρασα τις δέκα χειρότερες ημέρες της ζωής μου, ξέροντας πως ήσουν εκεί "μόνος" παλεύοντας απέναντι στο κακό και μη μπορώντας να σε δω, να σου μιλήσω, να σε αγκαλιάσω, να σε κρατήσω, θα έκανα τα πάντα για να ήμουν εκεί κοντά σου.

Τώρα η ζωή μου θα είναι διαφορετική, επειδή μεγάλωσα με σημαντικές αξίες και για αυτό θέλω να σε ευχαριστήσω μπαμπά, για όλα όσα έκανες για μένα, που με έκανες έναν δυνατό και γενναίο άνδρα, θα σε αγαπώ πάντα πατέρα μου.

Μακάρι να μπορούσα ακόμα να ακούω τη φωνή σου, μου λείπουν τα γέλια που συνηθίζαμε να κάνουμε, μου λείπει το χαμόγελο, τα μάτια σου, μου λείπει να σε βλέπω στον καναπέ να παρακολουθείς τηλεόραση. Οφείλω να απολογηθώ και να σε ευχαριστήσω...

Συγγνώμη για όλες τις φορές που δεν καταλάβαινα, για όλες τις φορές που δεν σου είπα ότι σε αγαπώ, συγγνώμη για τις χαμένες αγκαλιές, για τα λόγια που δεν είπα, για τα λάθη που έκανα, αλλά κυρίως ευχαριστώ επειδή ήσουν ο πατέρας και δεν θα σταματήσεις ποτέ να είσαι.

Χωρίς εσένα δεν θα τα κατάφερνα ποτέ, παρά το γεγονός πως δεν θα είσαι μαζί μας, η ανάμνηση και το χαμόγελό σου δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Είχες τόσους φίλους που σε αγαπούσαν, επειδή είχες κάτι διαφορετικό, ήσουν πάντα εκεί, πάντα διαθέσιμος, ήσουν ο φίλος του καθενός, ήσουν και είσαι η υπερηφάνεια μου (ελπίζω να είμαι και εγώ για σένα).

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, κατάλαβα πόσο σημαντικός ήσουν στη ζωή μου, και στα χρόνια που θα έρθουν θα συνεχίσω να κρατώ αυτές τις ανεκτίμητες αναμνήσεις στην καρδιά μου. Αντίο μπαμπά, αντίο σερίφη. Να έχεις καλό ταξίδι.

Δικός σου, Φραντσέσκο».

Υποστήριξη: SilkTech