Συγκίνηση για τον χαμό του αγαπητού προπονητή στίβου Σταμάτη Μωραΐτη

Δευτέρα, Δεκέμβριος 12, 2022 - 12:02πμ
Σταμάτης Μωραΐτης (ΕΑΠ) στους μοναδικούς αγώνες που έγιναν στην Ιθάκη. Aκρη ο Γιώργος Μιχαλόπουλος (κριτής) και ο Βασίλης Σεβαστής

Καθολική συγκίνηση σκόρπισε στην κοινωνία της Πάτρας και τον ελληνικό στίβο η είδηση του θανάτου του Σταμάτη Μωραΐτη, την Κυριακή (11/12) σε ηλικία 57 ετών.

Ο εκλιπών «έφυγε» νικημένος από διαδοχικά προβλήματα υγείας που τον ταλάνισαν τον τελευταίο μήνα και τα οποία ήταν δυστυχώς, κλιμακούμενα.

Υπήρξε αθλητής στίβου στην ΕΑΠ, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και για πολλά χρόνια προπονητής πρώτα στην Ολυμπιάδα και μετά στην Γαλήνη. Λάτρης της φωτογραφίας, διέσωσε στο αρχείο του όλη τη δράση της δεκαετίας του '80.

Από τις πιο αγαπητές μορφές στον χώρο του στίβου, «κίνησε» να βρει τον επί χρόνια συνεργάτη του στην Γαλήνη, Νίκο Χριστόπουλο.

Οι παλιοί θα θυμούνται, πως έγινε κάτοχος σημαντικού ποσού από κληρονομιά, το οποίο διέθεσε για ιματισμό των αθλητών του στην Ολυμπιάδα ('90ς).

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (13/12) στις 12 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Αλεξιώτισσας.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

* Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Αίολου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του φίλου και συναδέλφου Σταμάτη Μωραϊτη. Ένας ευγενικός άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν μέσα στα γήπεδα για πάνω από τρεις δεκαετίες! Καλό ταξίδι φιλε..

* Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων: Καλό Παράδεισο φίλε μας Σταμάτη...... Σταμάτης Μωραϊτης , ένας αγνός, καλοσυνάτος , ευγενής ,ανοιχτόκαρδος συνάδελφος ¨ έφυγε¨ για το αιώνιο ταξίδι.... Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του!!!!!

* Το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, για τον πρόωρο χαμό του συναθλητή μας Σταμάτη Μωραϊτη. Ο Σταμάτης είχε φορέσει και την φανέλλα του Συλλόγου μας (όπως εικονίζεται στη φωτογραφία πιο κάτω με τον καλό του φίλο Δαυίδ Δημητρόπουλο). Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (13/12) στις 12:00 στο κοιμητήριο της Αλεξιώτισσας. O ευγενής Σταμάτης δεν θα ξαναέρθει στο Στάδιο. Καλό Παράδεισο...

* Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Σ.Δ.Υ. ΠΑΤΡΑΣ: Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον απρόσμενο χαμό του ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΩΡΑΪΤΗ. Υπήρξε αθλητής στίβου, γυμναστής και για πολλά χρόνια προπονητής σε αθλητικά σωματεία της πόλης μας. Το Δ.Σ. του συλλόγου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Εκ του Δ.Σ.

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου
αφού συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 12 Δεκεμβρίου 2022 
μετά το άγγελμα του θανάτου του 
Σταμάτη Μωραΐτη
Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, παλαιού Πρωταθλητή και Προπονητή του Στίβου
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:
1. Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά του συλλυπητήρια.
2. Να εκφράσει επίσης στο Σωματείο του Α.Ο. Αχαΐας ΄΄ΓΑΛΗΝΗ΄΄τα θερμά του συλλυπητήρια.
3. Να υπενθυμίσει στους πολίτες της Πάτρας τη μεγάλη προσφορά του για πολλές δεκαετίες στον Κλασσικό Αθλητισμό από όλες τις θέσεις από τις οποίες πέρασε με το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα, πάντοτε αγαπητός και ακούραστος, με υψηλά και αγνά ιδεώδη, μαχητής μέχρι το τέλος.
4. Συμμετέχοντας στο πένθος, να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και με παράλληλη κατάθεση Στεφάνου στην τελευταία κατοικία του.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Μπαλάσης Νικόλαος Πεγλερίδης Δημήτριος

Υποστήριξη: SilkTech