Συγχαρητήρια του Προμηθέα στις ομάδες που κέρδισαν την άνοδο

Παρασκευή, Μάιος 24, 2019 - 10:01πμ

Την στήριξή του στο τοπικό αλλά και το Εθνικό μπάσκετ έστειλε ακόμα μία φορά ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί συνεχάρησαν με ανακοινώσεις τους της ομάδες που ανέβηκαν στην Α1, την Παναχαϊκή που πήρε το εισιτήριο της Γ’ Εθνικής αλλά και αυτές για την Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Α.Ο. Ιωνικό Νίκαιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και την άνοδό του στη Basket League. Συγχαίρει, επίσης, και τον Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την επικράτησή του στον τελικό των play-off και την άνοδό του στη Basket League.

Ο Προμηθέας Πάτρας χαιρετίζει την επιστροφή των 2 ιστορικών ομάδων στην υψηλότερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και τους εύχεται καλή επιτυχία τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή Γ.Ε. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η και την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά της για μια καλή πορεία την νέα αγωνιστική χρονιά που επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες.

Επίσης, συγχαίρει τον Α.Σ. Σφήκα Αμαλιάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η, και τον Α.Ο. Γαλήνη Αχαΐας για την εξασφάλιση μέσω play-off της ανόδου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και τους εύχεται καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».

Υποστήριξη: SilkTech