Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Στέφανο Τσιτσιπά

Τρίτη, Ιούνιος 15, 2021 - 8:02πμ

Τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε με αναρτήσεις του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η πορεία τους είναι απόδειξη για το πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός εκφράζει τις ευχαριστίες του για την υπερηφάνεια που μας γέμισαν οι δυο μεγάλοι αθλητές.

Ο συγκλονιστικός Τσιτσιπάς λύγισε στο μεγαλείο του Τζόκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!», αναφέρει στις αναρτήσεις του ο πρωθυπουργός.

Ν. Δένδιας: Στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως ο Σ. Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

«Με την παρουσία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Roland Garros απέδειξε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παγκοσμίως. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια».

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο Σ. Τσιτσιπάς κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Στέφανε ήσουν συγκλονιστικός. Σήμερα κέρδισες την αναγνώριση, την καταξίωση και μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους. Και μόνο η συμμετοχή σου σε έναν τελικό Grand Slam είναι ένα τεράστιο και μοναδικό επίτευγμα. Σύντομα η κορυφή θα είναι δική σου», ανέφερε.

Υποστήριξη: SilkTech