Συγχαρητήρια του ΠΕΑΚ, του Αίολου και της Ακαδημίας στον Προμηθέα

Κυριακή, Ιούνιος 9, 2019 - 8:05πμ

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος της Πάτρας έσπευσε να συγχαρεί τον Προμηθέα για τη μεγαλειώδη πρόκρισή του στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ. Μεταξύ αυτών το ΠΕΑΚ, ο Αίολος Αγυιάς και η Ακαδημία των Σπορ εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά:

ΠΕΑΚ:

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της Πατρινής ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Προμηθέα, για την ιστορική της νίκη επί της ΑΕΚ, που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκρισή της στον τελικό της Α1 κατηγορίας.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και της συστηματικής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Προμηθέα.
Η ομάδα του Προμηθέα, απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι έχει εξελιχθεί σε δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ και σε αυτή την προσπάθειά της, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ θα παραμείνει αρωγός.

Αίολος Αγυιάς:

«Ο Αίολος Αγυιάς, η ΑΕ Αγυιάς και σύσσωμη η αθλητική «οικογένεια» του «Three Action» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Προμηθέας για την πρόκρισή της στους τελικούς της Basket League (η πρώτη επαρχιακή ομάδα που καταφέρνει έναν τέτοιο άθλο!).

Ειδική μνεία, δε, θα πρέπει να γίνει προσωπικά στον προπονητή του Προμηθέα, Μάκη Γιατρά, ο οποίος με τον χαρακτήρα του, τις γνώσεις του και την προσωπικότητά του, δημιούργησε μια πραγματικά σπουδαία ομάδα, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ και που είναι σε θέση να αφήσει εποχή.

Πολλά μπράβο σε όλους, παίκτες, διοίκηση και σταφ!!! Υψώσατε ψηλά την σημαία του μπάσκετ της Πάτρας!!!»

Ακαδημία των Σπορ:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας, στον Προμηθέα, για την χτεσινή του νίκη επί της ΑΕΚ,  που του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο όνειρο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος μπάσκετ Ελλάδος >. Με αυτές τις λίγες λέξεις η διοίκηση της ΑΕΠ Ακαδημία των Σπορ συγχαίρει και δια του τύπου τον Προμηθέα, ενώ συνεχίζει στην ανακοίνωση:  <  επίσης ξεχωριστά και έναν – έναν συγχαίρει του αθλητές, το προπονητικό team και την διοίκηση του συλλόγου για την   επιτυχία τους, διότι η φετινή αγωνιστική χρονιά  σε  επίπεδο διακρίσεων ομαδικών αθλημάτων στην πόλη την  Πάτρα, ήταν πολύ δύσκολη.  Καλή συνέχεια στο όνειρο σας ».

 

 

Υποστήριξη: SilkTech