Συγχαρητήρια της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής για την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή στο μπάσκετ

Πέμπτη, Μάιος 23, 2019 - 11:21μμ

Γιορτάζει ο οργανισμός της Παναχαϊκής από χθες το βράδυ, όταν και το τμήμα μπάσκετ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πήρε το εισιτήριο της ανόδου για τη Εθνικές κατηγορίες. Το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και ο Ερασιτέχνης που είναι υπεύθυνος για το μπάσκετ, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 συγχαίρει την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Η επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες αποτελεί μία τεράστια επιτυχία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο και στην διοίκηση της ομάδας για τις προσπάθειες τους καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς!

Η Παναχαϊκή οικογένεια είναι υπερήφανη! Ενωμένοι θα φέρουμε νέες στιγμές δόξας στην ήδη τεράστια ιστορία μας!»

Και της Ερασιτεχνικής:

«Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση συγχαίρει το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την επάνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τους αθλητές, τους προπονητές και όσους ήταν δίπλα και προσπάθησαν για την επίτευξη του στόχου, τον υπεύθυνο αποκατάστασης τραυματισμών Μάρκο Μυκωνιάτη για την επαρκή κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τους φιλάθλους και τους οργανωμένους που με το πάθος, τη δύναμή τους και την αξιοπρεπή στάση τους συνετέλεσαν στο έργο της ανόδου».

Υποστήριξη: SilkTech