«Σβήστηκαν» τα ban της ΑΕΚ - Κανονικά με όλους τους παίκτες με Προμηθέα

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 22, 2021 - 11:54μμ
"Καθάρισε" η Ένωση πριν τις επίσημες υποχρεώσεις

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με όλα τα νέα αποκτήματα στο Super Cup, αρχικά στον ημιτελικό κόντρα στον διοργανωτή Προμηθέα (25/9, 21:00).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τη ρύθμιση των 5 ban που απέμειναν, από τα 14 που είχαν επιβληθεί από τη FIBA, και μπορούν να λάβουν τα letter of clearence των αθλητών που δεν είχαν αγωνιστεί πέρσι στην Ελλάδα. Απομένει και το επίσημο του χαρακτήρα, μόλις ολοκληρωθεί η αλληλογραφία με την FIBA. Λογικά μέχρι την Παρασκευή.

Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι στο Super Cup οι ομάδες αγωνίζονται μόνο με τα υπογεγραμμένα συμβόλαια των παικτών. Και ενδεχομένως η ΑΕΚ να μπορούσε να αγωνιστεί και δίχως την άρση των ban. Ωστόσο, τώρα μπορεί να το κάνει με κάθε επισημότητα.

Ήδη στη «Βασίλισσα» έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες τη διεργασία της έκδοσης των δελτίων των παικτών, έτσι ώστε με τον μηδενισμό των ban, να μπορεί να τα εκδώσει άμεσα.

Ήδη στην ΑΕΚ αναμένουν, λογικά αύριο Πέμπτη (23/9) την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Υποστήριξη: SilkTech