Super League 2:Το πανόραμα της πρεμιέρας - Κερδισμένοι Λεβαδειακός και Ιωνικός

Δευτέρα, Ιανουάριος 18, 2021 - 9:02πμ

Με δύο ακόμη αγώνες που έγιναν την Κυριακή ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2, που ξεκίνησε το Σάββατο με καθυστέρηση τριών μηνών.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Ιωνικός με κεφαλιά του Κάστρο στο 6΄ πήρε τη νίκη από τον γηπεδούχο Εργοτέλη, ο οποίος είχε δύο δοκάρια, με τους Σερβιλάκη και Μπουτσάκη.

Στο AEL FC Arena, Απόλλωνας Λάρισας και Ξάνθη μοιράστηκαν, μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη αγώνα το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Μπριλάντε στο 16΄, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ του Γιούρμαν.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου, ο Λεβαδειακός επικράτησε στην Άρτα με 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης, με σκόρερ τους Μυτίδη (8΄, σουτ) και Μύγα (55΄, κεφαλιά).

Αντίθετα, ισόπαλες έληξαν οι δύο άλλες αναμετρήσεις που διεξήχθησαν σήμερα. Ο ΟΦ Ιεράπετρας παραχώρησε στην έδρα του ισοπαλία 1-1 στον Διαγόρα (70′  Γκίνης σουτ -  15′  πεν. Μπαστακός) και στην Πάτρα η Παναχαϊκή με το ίδιο αποτέλεσμα στον ΑΟ Τρίκαλα (17′ Μπάτροβιτς κεφ. - 79′ Ευθυμίου κεφ.).

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Super League 2:

Καραϊσκάκης Άρτας - Λεβαδειακός 0-2

ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας Ρόδου  1-1

Παναχαϊκή - Τρίκαλα             1-1

Χανιά - Δόξα Δράμας             Αναβλήθηκε

Εργοτέλης - Ιωνικός             0-1 

Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη         1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 αγ.)

Λεβαδειακός     3

Ιωνικός         3   

Παναχαϊκή       1

Τρίκαλα         1

ΟΦ Ιεράπετρας   1

Απόλλων Λάρισας 1

Ξάνθη           1

Διαγόρας        1

Εργοτέλης       0

ΑΕ Καραϊσκάκης  0

Χανιά           0 -0αγ.

Δόξα Δράμας     0 -0αγ.

Υποστήριξη: SilkTech