Super League 2: Απολύθηκαν τέσσερις προπονητές σε μια αγωνιστική! BINTEO

Πέμπτη, Φεβρουάριος 25, 2021 - 3:32μμ

Απίστευτο…κι όμως ελληνικό καθώς τέσσερις προπονητές είδαν την πόρτα της εξόδου μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το… έλα να δεις έγινε στους πάγκους της δεύτερης Εθνική κατηγορίας μετά την ολοκλήρωση της περασμένης αγωνιστικής. Η Παναχαϊκή είχε ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα, χάνοντας από τον Εργοτέλη (1-0), το ίδιο και τα Χανιά από τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0), η Ξάνθη συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις της κερδίζοντας με τα χίλια ζόρια τον ουραγό ΟΦΙ (2-1), ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε χωρίς νίκη για ένα ακόμη παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, με το 1-1 κόντρα στον Ιωνικό.

Και οι τέσσερις αυτές ομάδες, όλες τους με πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος, που όμως δεν έχουν την αναμενόμενη εικόνα μετά την -σχεδόν- ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, αποφάσισαν να αλλάξουν προπονητή έπειτα το πέρας της 10ης αγωνιστικής!

Η Παναχαϊκή έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος οδεύει όπως φαίνεται στα Χανιά, τα οποία με τη σειρά τους έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Αλέκο Βοσνιάδη! Η Ξάνθη απέλυσε τον Τόνι Πόποβιτς και συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή, ενώ τελευταίος έσυρε τον χορό ο Λεβαδειακός που χώρισε τους δρόμους του με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Το 1/3 δηλαδή των ομάδων της κατηγορίας, οι 4/12 άλλαξαν προπονητή μόλις σε μία αγωνιστική! Συνολικά έχουν υπάρξει αλλαγές σε πάνω από τους μισούς πάγκους της Superleague 2, αφού προηγήθηκαν ο ΟΦΙ, ο Απόλλων Λάρισας και ο Καραϊσκάκης!

Υποστήριξη: SilkTech